În doar câteva săptămâni, Samsung va anunța în sfârșit și oficial Galaxy S10 și variantele sale. S-ar putea să fi auzit și să vedem destul de mult din compania emblematică a companiei din 2019 pentru a fi prea entuziasmați de ei, dar există un lucru pe care ar putea-l avea, care ar putea fura spectacolul. Da, acesta este încă telefonul pliabil MIA pe care unii chiar există îndoieli cu adevărat încă. Pentru a adăuga furajele la acea dezbatere, Samsung a lansat un videoclip de teaser pentru cel mai despachetat 2019, care include, printre altele, telefonul pliabil

                 

Acordat, nu există nicio asigurare că nu este vorba doar de un alt prototip "mockup" utilizat în scopuri de marketing. Unii au considerat că dispozitivul Samsung arătat în noiembrie anul trecut a fost destul de mult fals. Și, la urma urmei, acest videoclip este plin de dispozitive care nu există încă, ca de exemplu un comprimat complet fără bretele

Acestea fiind spuse, există și dispozitive care se așteaptă să apară mai târziu în această lună, și anume Galaxy S10. Ecranul fără ecran este, de asemenea, un aspect, dar, curios, fără decupaj renumit al camerei. Această secțiune a teaser-ului implică, de asemenea, anumite accesorii USB-C care vor face mai mult decât transferul de date de la telefon la calculator.

În ceea ce privește telefonul pliabil, cel din teaser arată cu siguranță un pic diferit de cel pe care l-au prezentat la sfârșitul anului trecut. Dispozitivul pliat este mai larg, ceea ce înseamnă că tableta desfăcută va fi și mai largă, aproape ca o tabletă obișnuită. Și, desigur, abia are cearceafuri.

Ceea ce a arătat Samsung la conferința sa din noiembrie anul trecut a fost, desigur, pur și simplu un prototip. Indiferent dacă a reușit să ajungă atât de departe în câteva luni, va fi mare întrebare. Mai important, în timp ce se poate revedea din nou acest telefon pliabil la MWC 2019 din nou, probabil că nu va mai avea de spus când va fi lansat.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here