Oculus și Vive pot fi cap la cap în spațiul VR, dar, în afara celor două, nu se mai întâmplă nimic cu alte companii. Google nu a menționat Daydream nici măcar o dată la I / O luna trecută, iar producătorii de echipamente originale care au făcut primul lot de seturi de căști de la Windows Mixed Reality au scăzut de cele mai multe ori. În ciuda acestui fapt, Samsung încă nu o numește și renunță și sugerează că mai multe produse AR și VR vin în acest an, indiferent dacă vă place sau nu.
                 

Asta "teaser" a venit de la Farshid Fallah, șeful Samsung de XR și relațiile dezvoltatorilor de jocuri, deci, desigur, el îi dă o rotire pozitivă. Fallah povestește mulțimii expuse la World Expo cum a început călătoria Samsung cu setul cu cască Gear VR cu smartphone, dar că piața sa mutat departe de asta.

Aceasta ar putea implica faptul că, la fel ca Google, Samsung poate ieși pe piața VR mobilă. Anunță, de obicei, un nou set de căști VR Gear în fiecare an sau cel puțin unele considerente de compatibilitate între un nou telefon Galaxy și căștile existente. Nici unul din asta în acest an.

Samsung a lansat, de asemenea, căști VR pentru platforma Windows Mixed Reality, dar a dispărut și după lansarea ansamblului HMD Odyssey + anul trecut. Alți producători de echipamente originale, cum ar fi Lenovo și HP, sunt, de asemenea, mama, iar Microsoft însăși se concentrează mai mult pe experiența HoloLens AR decât pe MR.

În acest context, AR și VR ale Samsung planifică sunet ambițios, dar amorf, cu excepția cazului în care decide să renunțe singură la modă tipică Samsung. Fallah notează că "Gear", marca pe care Samsung a retras-o pentru dispozitivele sale portabile, va trăi în AR și VR "într-o oarecare modă". Credincioșii adevărați vor trebui să aștepte doar dacă Samsung, care va avea mâinile ocupate cu defecțiunea Galaxy Fold și galaxia Nota 10, deja nepopulară, va avea loc la dispoziție pentru VR mobil.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here