Seagate și-a luat hainele de pe noua sa unitate de jocuri, o unitate hard disk externă special creată pentru consola PlayStation 4. Acest HDD 2TB este licențiat oficial pentru a fi folosit cu consola, oferind în mod evident o modalitate pentru jucătorii de a stoca un număr suplimentar de jocuri fără a îmbunătăți hard diskul intern al consolei. Sony spune că proprietarii pot stoca aproximativ 50 de titluri pe unitatea de stocare externă.

                 

Mulți proprietari ai consolelor PS4 încă mai balansează unitatea internă de 500 GB, ceea ce nu este mult în ceea ce privește jocurile moderne. Un singur joc, în funcție de titlu, ar putea eclipsa 50GB, fără să țină cont de actualizările din ce în ce mai mari care trebuie instalate. Nu durează mult timp pentru ca un jucător greu să folosească capacitatea unității interne.

Actualizarea acelei unități interne la un model cu o capacitate mai mare este o opțiune, dar mulți proprietari ar prefera să nu-și facă griji. O actualizare internă a unității este consumatoare de timp și poate duce la necesitatea reîncărcării de către utilizator a unei cantități mari de conținut. Acolo vin niște unități externe.

O unitate externă permite proprietarilor de console să extindă rapid volumul de stocare disponibil prin conectarea unui cablu USB și formatarea unității. Orice hard disk extern USB va funcționa, dar nu este neapărat cea mai bună calitate. Noua Seagate Game Drive oferă siguranța că jucătorii vor obține un model adecvat pentru nevoile lor.

Modelul are o carcasă cu un design care se potrivește cu consola PS4; de asemenea, oferă aceleași viteze ca unitatea internă și este optimizat pentru a funcționa cu orice consola PlayStation 4 care rulează versiunea software-ului 4.50 sau o versiune superioară. Conductorii PS4 vor fi disponibili pentru a achiziționa unitatea de jocuri Seagate în America de Nord începând săptămâna viitoare pentru 89.99 USD.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here