Pentru a obține cea mai completă experiență securizată pentru un smartphone, trebuie să renunțați la aplicații. În ultimii câțiva ani, a devenit clar că supraviețuitorii ca dezvoltatori de aplicații, brand-uri de rețele sociale și altele, trebuie să genereze venituri pentru utilizator, mai degrabă decât conținutul oferit utilizatorului. Ca atare, dacă sunteți un fel de persoană care nu-i place să fie urmărită, este timpul să luați anumite măsuri de precauție.

                 

Cut Out Apps

Doar scapă de lot. Ce aplicații folosiți astăzi, care nu au putut fi replicate ca experiență în browser? Puteți să vă apropiați de o aplicație de mesagerie, o aplicație de telefon și de un browser web pentru restul? Dacă sunteți în căutarea celei mai sigure modalități de a utiliza un smartphone – cu privire la faptul că sunteți urmărit și monetizat – va trebui să scăpați de toate aplicațiile dvs.

Dezactivați GPS

Așa cum am discutat într-o trăsătură specială la începutul acestei săptămâni, aproape sigur sunteți urmăriți chiar acum. O mare varietate de aplicații urmăresc datele de localizare bazate pe GPS, pingând dispozitivul dvs. pentru informațiile menționate de mai multe ori pe zi – în unele cazuri, sute sau mii

Dacă doriți să dezactivați urmărirea locației în timp real a telefonului dvs. – pentru dvs. și toate aplicațiile – accesați linkul din paragraful de mai sus. Am trecut peste proces atât pentru Android cât și pentru iOS.

Faceți un telefon fără tracțiune

Dacă doriți să mergeți la toate cele nouă metri, veți dori să mergeți înainte și să vă deschideți telefonul. Vei merge sub capota și vei modifica hardware-ul. Nu vă recomand să faceți asta. Greșelile sub capotă sunt rareori ușor de reparat – și în cele mai multe cazuri, o mare greșeală poate distruge funcționalitatea telefonului. Cu alte cuvinte: NU FACEȚI-L

• Antene GPS
• Microfoane
• Cartele SIM
• Cartele

Fără aceste elemente, telefonul nu vă poate vedea, nu vă poate auzi sau nu vă poate urmări locația. Nu se poate conecta la internet dacă ați dezactivat funcția Wi-fi ȘI capacitatea telefonului dvs. de a vă reconecta la Wi-fi este oprită automat. Pentru a vă reconecta la servicii, va trebui să reintroduceți cartela SIM și să conectați un microfon extern, ceea ce reprezintă un mare hassle. Probabil că nu o faceți. Dar dacă într-adevăr vrei cu adevărat să fii sigur, așa este.

DE NOTĂ: SlashGear nu este responsabil pentru nimic pe care tu, cititorul, îl faci cu timpul sau energia ta. Vă asumați întreaga responsabilitate pentru tot ceea ce faceți înainte, în timpul și după ce ați citit SlashGear, pentru totdeauna și vreodată, amen. Acest articol este destinat numai știrilor și / sau divertismentului.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here