Nu doar în România sunt incompetenți la putere, ci și în SUA, iar asta o demonstrează cea mai recentă audiere în Congresul american unde Sundar Pinchai, șeful Google, a trebuit să explică ca firma pe care o conduce nu produce iPhone-urile.

Nu toți politicienii din Congresul american sunt familiarizați cu tehnologia, mai ales cei în vârstă, însă asta nu-i oprește să facă parte din audieri și comisii unde se discută despre tehnologie.

Într-o audiere la Congres-ul american unde tema discuției este tehnologia mai mulți legiutori apelează la executivi din Silicon Valley pentru toate curiozitățile lor legate de tehnologie, unele mai inteligente decât altele.

Sundar Pichai a fost întrebat de republicanul Steve King de ce iPhone-ul nepoatei sale se comportă ciudat. „Nepoata mea se juca un joc pe telefon când o notificare cu fotografia mea i-a apărut pe telefon De ce se întâmplă asta?”

Șeful Google a ezitat să răspundă apoi a zis că „iPhone-ul este realizat de o altă companie. Așa că…”

King nu s-a lăsat bătut apoi a zis că brandul unui telefon nu este important. „Putea fi un Android. A fost un telefon cumpărat la mâna a doua. Nu știu exact ce telefon era. Nu asta era important”.

Neputând să răspundă de ce un telefon cumpărat la mâna a doua, realizat de o altă companie, afișează o notificare la întâmplare, Pichai s-a oferit să îi răspundă mai târziu, odată ce are toate detaliile.

Nu este clar la ceea ce se referea King, însă se poate ca telefonul nepoatei sale să fi afișat o notificare legată de bunicul ei și să ilustreze știrea cu fotografia acestuia.

Totuși, asta nu este cea mai mare problemă a lui Pichai după ce același King a sugerat că profilele de social media ale angajaților Google să fie monitorizate pentru a vedea ce înclinații politice au.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here