Amazon a anunțat că seria sa limitată Good Omens va fi disponibilă în flux începând cu data de 31 mai. Spectacolul este o adaptare a romanului fantezist Neil Gaiman și Terry Pratchett cu același nume. În plus față de anunțarea datei de premiere, sa arătat că actorul britanic Benedict Cumberbatch sa alăturat emisiunii în rolul lui Satan.

                 

Prezența lui Cumberbatch în serie a fost dezvăluită de Gaiman în timpul unui panel al Asociației Criticilor de Televiziune. Actorul Sherlock nu va face decât să apară ca personaj Satan în episodul 6 al serialului, ultimul din seria mini din șase părți. El va fi în contrast cu Frances McDormand, care joacă vocea lui Dumnezeu.

Adaptarea se bazează pe "Oameni buni: Profețiile frumoase și precise ale lui Agnes Nutter, Witch", un roman de comedie ce se învârte în jurul vremurilor de sfârșit. Deși cartea a fost publicată în 1990, povestea lui Amazon va avea loc în anul 2018, Michael Sheen fiind îngerul Aziraphale și David Tennant ca demon Crowley

Seria mini este creată de BBC Studios cu compania de producție Narrativia și va fi disponibilă numai pe Amazon Prime Video. Gaiman însuși servește drept showrunner și se află în spatele scenariilor pentru întreaga serie. Potrivit lui Gaiman, Cumberbatch va fi vazut ca un "gigantic, animat Satan" de 400ft.

Amazon are deja o pagină de spectacol pentru seria live pe Prime Video, unde telespectatorii pot viziona o remorcă pentru viitoarea emisiune. Videoclipul include arta conceptuală, câteva fotografii din producție, imagini ale celor doi autori, comentarii de la actori și multe altele. Omens Good va fi gratuit pentru clienții Prime

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here