Verizon testează un serviciu de streaming al jocurilor, potrivit unui nou raport, care vine numai după câteva zile după ce Amazon a trecut într-un proiect similar. Bazându-se pe scurgere, serviciul Verizon Gaming este deja disponibil și funcționează pe dispozitive NVIDIA Shield, planuri despre care se presupune că au fost instalate pentru a le extinde pe smartphone-urile Android. Serviciul nu a fost oficial anunțat în acest moment.

                 

Se spune că noul serviciu oferă acces la mai mult de 135 de jocuri; jucătorii sunt recrutați, în mod activ, pentru a testa serviciul în schimbul unei cărți cadou Amazon de 150 USD. Aplicația de streaming a jocului, numită Verizon Gaming, va fi pusă la dispoziția testelor Android prin Google Play în cursul acestei luni, în conformitate cu The Verge .

Jocurile listate de serviciu sunt surprinzătoare și, în unele cazuri, un pic bizar – există, de exemplu, un joc de rol exclusiv pentru PlayStation God of War . Mai mult decât probabil, unele jocuri listate sunt substituenți care nu vor fi disponibili prin platformă

Se spune că proiectul se află în stadiul incipient de dezvoltare, lipsit de lucruri de bază, cum ar fi o funcție de salvare și o performanță adecvată a jocului. E-mailurile trimise utilizatorilor spun că Verizon se concentrează mai întâi pe performanță. Cu toate acestea, compania nu a discutat în mod public despre serviciul de streaming în acest moment și pare să aibă mult de lucru înainte de aceasta.

Verizon este ultima dintre cele câteva companii mari care lucrează la propriile servicii de streaming de jocuri. Microsoft a confirmat existența proiectului său xCloud, anunțat anterior, în octombrie, care va aduce fluxuri de jocuri pe orice dispozitiv, inclusiv smartphone-uri. Google se mai spune că lucrează la un serviciu similar, iar un raport de la începutul acestei săptămâni a susținut că Amazon va lansa propria opțiune de streaming în 2020.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here