NBCUniversal va lansa în curând propriul serviciu de streaming, preluând CBS All Access și alte destinații concurente, streaming video concurente. Următorul serviciu de streaming va fi susținut de anunțuri, ceea ce înseamnă că spectatorii nu vor trebui să plătească lunar, ci vor vedea reclame. Acest lucru se aplică numai clienților din industria de televiziune cu plată, cu toate acestea – tăietorii de cablu nu vor beneficia de același acces gratuit

                 

NBC a dezvăluit planurile de a oferi serviciul într-un anunț astăzi, deși unele detalii încă lipsesc. Platforma va fi lansată în primul trimestru al anului 2020 și va include accesul la emisiunile de televiziune ale rețelei, precum și sute de filme universale, potrivit unor autori care au vorbit.

Numai clienții plătiți de televiziune, cum ar fi gospodăriile care se abonează la DirecTV sau Dish Network, vor beneficia gratuit de accesul acceptat de anunțuri la conținut. Toți ceilalți vor fi obligați să plătească un abonament lunar de 12 USD / lună – presupunând că este corect, serviciul NBC va fi dublu față de costul CBS All Access, care oferă în mod similar emisiuni TV și filme

Într-un interviu recent, CEO-ul NBCUniversal, Steve Burke, a spus că spectatorii se pot aștepta să vadă între trei și cinci anunțuri pe oră de conținut. În plus față de videoclipurile la cerere, serviciul de streaming al NBC va oferi, de asemenea, acces la canalul NBC livrărilor.

Deși prețurile ziarelor de la NBC sunt la cel mai înalt nivel al taxelor pentru servicii de streaming, accesul liber la clienții de televiziune cu plată se va dovedi probabil popular cu milioane de utilizatori, oferind rețelei un avantaj față de companii precum Hulu, care nu mai dispune de o opțiune de streaming gratuită. Abonamentul lunar poate fi mai greu vândut, cu toate acestea, dacă rata de 12 USD / luna se dovedește exactă.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here