Apple a fost înclinat să cheme la "vedetele de la Hollywood" pentru a participa la un eveniment din 25 martie pentru lansarea unui nou serviciu video. Acest serviciu video se va alătura unui nou serviciu de abonare News, care ar fi lansat și în aceeași zi, la același eveniment. Serviciul video ar fi similar cu, dar nu același lucru cu, serviciile de streaming video importante deja disponibile pe piață, precum Amazon Prime Video și Netflix.

                 

Bloomberg a raportat că la eveniment au fost invitați nume importante precum regizorul JJ Abrams, actorul Jennifer Aniston, actorul Reese Witherspoon și actorul Jennifer Garner, potrivit unor surse anonime. Nu este încă clar care sunt aceste nume specifice legate de serviciu, dar au fost totuși numite.

Acest raport a sugerat că serviciul video va fi lansat "de vară" în funcție de surse anonime.

Potrivit unui alt raport al CNBC, un serviciu video Apple ar fi similar cu canalele video Amazon Prime. Apple, a spus ei, vrea să facă videoclipul mobil într-o singură experiență în aplicație – mai degrabă decât să separe serviciile individuale cu propriile aplicații.

Cele mai mari nume în streaming video (cele care au nevoie de propria lor aplicație pentru a rula) sunt sfatuiți să sări peste serviciul all-in-one. Aceasta include HBO, Netflix și Hulu. Cei care par să vină la bord sunt CBS și Showtime, Viacom și Starz de la Lions Gate.

* UPDATE: Potrivit raportului pe CBS, Apple a raportat anterior o înțelegere cu Oprah înseamnă că va oferi filmului și conținutului TV proprietarilor dispozitivelor Apple gratuit. Acest lucru este valabil și pentru Steven Spielberg și Reese Witherspoon.

Serviciul canalelor poate avea ceva de a face cu serviciul de abonamente de știri care a fost anunțat săptămâna aceasta, dar poate avea de a face doar cu el în măsura în care este anunțat în aceeași zi. Divertismentul și știrile ar trebui să fie separate ca biserica și statul, nu? Se poate spera numai.

O parte din actualizarea care va include servicii precum acestea este iOS 12.2, care se pare că va lansa un nou serviciu de abonament pentru reviste pentru dispozitive Apple de toate felurile. Aceasta va fi o parte a aplicației Apple News, aparent, cu propriul tabel Magazines unic

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here