A lovit seria de comedie science fiction Orville a fost reînnoită pentru un al treilea sezon la Fox, a anunțat echipa. Spectacolul a debutat pentru prima dată în septembrie 2017 ca pe o alternativă neobișnuită și amuzantă la televiziunea din ce în ce mai veche. Vizitatorii se pot aștepta la o întoarcere a emisiunii de bază a emisiunii și a vieții lor pe U.S.S. Orville.
                 

Orville a fost creat de Seth MacFarlane, creatorul de animații pentru adulți Family Guy și Tatăl american . Spectacolul, care este în mod clar inspirat de Star Trek este stabilit în viitor în jurul a 400 de ani și se învârte în jurul echipajului – atât uman, cât și străin – al unei nave exploratoare numită US.S. Orville.

MacFarlane joacă caracterul căpitanului Ed Mercer, divorțat al cărui fost soție este însărcinată cu nava sa ca prim-ofițer. Seria este prima emisiune live pentru televiziune a lui MacFarlane și sa dovedit a fi populară cu o largă demografie. Potrivit Variety media arată 3.16 milioane de telespectatori în timpul celui de-al doilea sezon.

Orville este difuzat pe FOX, aceeași rețea din spatele comediilor animate ale lui MacFarlane, și este, de asemenea, disponibilă să ruleze pe mai multe platforme, deși va trebui să achiziționați conținutul individual dacă îl iei în afara lui Hulu, care oferă întreaga serie.

Acesta este cel mai recent spectacol pentru a obține un anunț de reînnoire, după confirmarea de la Netflix că va aduce înapoi Academia Umbrella pentru un al doilea sezon și știri de la Hulu că va aduce un al treilea sezon pentru Future Man . În februarie, am aflat, de asemenea, că Brooklyn Nine-Nine a fost reînnoită pentru sezonul 7.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here