De câte ori a fost întârziată Shenmue 3 ? Răspunsul, din nefericire, este "destul de puține" și lucrurile s-au înrăutățit și astăzi. Deep Silver și Shenmue 3 de mastermind Yu Suzuki au anunțat că jocul a fost întârziat încă o dată, de data aceasta cu data lansării sale fiind împinsă în noiembrie. Sperăm că aceasta este ultima oară când am auzit despre întârzieri pentru jocul foarte anticipat, care este de mai multe decenii în desfășurare.
                 

Pentru cei care nu au urmărit, acest lucru pune numărul Shenmue 3 a fost amânată în mod public la trei, și asta nu contează ani de dezvoltare iad jocul a trecut prin înainte de a fost cu succes crowdfunded. Inițial, lansat la un moment dat în 2017, jocul a fost forțat să revină în a doua jumătate a anului 2018 și apoi la 27 august 2019.

Shenmue 3 a fost lovit inapoi inca trei luni pana pe 19 noiembrie 2019. Intr-o declaratie publicata la pagina de pornire a lui Shenmue 3 Deep Silver și Yu Suzuki spun că jocul este "aproape gata", dar "pur și simplu are nevoie de un pic mai mult rafinament înainte de a fi cu adevărat terminat".

"Suntem de părere că timpul suplimentar pe care îl avem ne va ajuta să livrăm adevărații jucători din întreaga lume Shenmue ", continuă declarația. "Vă mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea dumneavoastră".

Fanii Shenmue nu sunt străini care așteaptă la un joc. Au așteptat în acest moment aproape 20 de ani Shenmue 3 așadar așteptând încă câteva luni să aștepte mai multe minute. Speram că aceasta este ultima întârziere Shenmue 3 este lovită cu, și că atunci când va sosi în cele din urmă, va merita așteptările de zeci de ani.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here