Raportul nostru de astăzi include informații de la ultimul cod pentru aplicația Pokemon GO – gata să se rostogolească pentru Săptămâna Adventure! Saptamana Pokemon GO Adventure Week din acest an este conceputa pentru a oferi un set de monstri noi in modul Shiny – editie, mai degraba – una dintre care ati fi asteptat de la inceput! Iată o sugestie: Această Săptămână de Aventură este pe cale să devină stâncoasă!
                 

În mixul pentru Pokemon Shiny în timpul Săptămânii de Aventură includ Lileep, Cradily, Anorith, Armaldo, Onix și Steelix. În timp ce Onix a fost în joc de la prima zi când am jucat vreodată, aceasta este prima dată când Niantic a lansat modelul în forma sa Shiny. Acest Onix este de culoare roșie în forma sa originală, și merge tot VERDE cum merge Shiny.

Pe ​​de altă parte, Steelix are o suprafață reflectorizantă de argint în forma sa originală, și are culoarea galbenă în forma ei lucioasă. Aceasta este cu ușurință una dintre cele mai mari plecări în formă Shiny pentru orice Pokemon – și aceste două sunt mari!

Așa cum este cazul tuturor Pokemonilor strălucitori, acești monștri vor apărea doar sub formă strălucitoare, ca fiind forma cea mai puțin dezvoltată. Nu veți găsi un Shiny Steelix în sălbăticie – ei doar NU există în sălbăticie, în acest joc. Va trebui să găsești un Onix strălucitor și să folosești bomboane pentru a evolua până la șarpele cu banane râvnit de banane.

Când începe următorul eveniment Pokemon GO

Următorul eveniment din Pokemon GO este Week of Adventure 2019. Veți începe să vedeți aceste Pokemon Shiny în Pokemon GO marți, 4 iunie, ora 1 PM PT / 4 PM ET / 9 PM BST (adică 1PM Pacific Standard Time). Saptamana de aventuri se va incheia in data de 11 iunie 2019, ora 1 PM PT / 4 PM ET / 9 PM BST.

Mai sus veți vedea toate detaliile. Vă puteți aștepta la bonusurile standard și la noile sarcini pe care le puteți completa pentru a obține toate bomboanele și monștrii de buzunar și altele asemenea. Trageți degetele pentru unele surprize clasice Pokemon GO – acestea sunt întotdeauna binevenite.

Ce este nou în Pokemon GO

Cea mai recentă versiune a aplicației (pentru Android) este APK 0.145.0 și include câteva fragmente interesante. Una dintre cele mai importante adăugiri este Coconut! Nu neapărat pentru că va fi un element major în joc – ci pentru că a trecut o vreme de când am primit un nou articol util ca atare!

Nucă de cocos în prezent apare doar ca un "activ" în cod. Puteți găsi, de asemenea, "CoconutReflection" dacă săturați adânc. Candy, de asemenea, are câteva apariții minore în schimbările de cod de la ultima dată când ne-am uitat. CandyColors, CandyFX, CandyColorGradient și CandyAlphaKeys pot fi văzute în cod.

În 2019 oare Pokemon GO mă urmărește telefonul?

Deep în inima codului, în cazul în care mulți nu verifică în general, există câteva informații despre urmărirea viitoare a dispozitivelor utilizatorilor de către Niantic. Este posibil ca Niantic să folosească informații de pe dispozitivul dvs. (anonim, sunt sigur), pentru îmbunătățirea motorului Ingress pentru utilizatorii de pretutindeni. Cu această actualizare, se pare că intenționează să obțină și anumite informații despre dispozitiv.

• Store_Unset
• Store_Apple
• Store_Google
• Store_Samsung

De ce magazin Samsung separat de Google (Android)? Gândiți-vă la purtători (cu Tizen și etc), gândiți-vă la oferte exclusive, gândiți-vă la viitor! Amintiți-vă că timpul a fost exclusiv Samsung x Fortnite?

Augmented Reality Camera Angles

De asemenea, apare o întreagă grămadă de mențiuni legate de vizualizarea camerei. Amintiți-vă cum Samsung are propriul proiect AR numit Project Whare, iar Apple are ARKit, Google are ARCore și toate suporturile au augmentat realitatea în mod ușor diferit? Niantic știe acest lucru – imaginați-vă dacă utilizează TOATE AR API-urile diferite pentru a crea o acțiune AR camera video în Pokemon GO? Ar fi bine, nu?

Imaginați-vă dacă ceea ce vedem mai sus a fost calitatea la care jocul real a furnizat modele AR utilizatorilor. Realitatea augmentată la un nivel la care nu am văzut încă. Asta este ceea ce Pokemon are nevoie, asta probabil Pokemon va ajunge.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here