Filmuletul Ghostbusters 3 programat să atingă teatrele în 2020 va include pe Sigourney Weaver în rolul său inițial ca Dana Barrett. Weaver, care și-a confirmat rolul în film, se va alătura lui Bill Murray și lui Dan Aykroyd în noua tranșă, care este descrisă drept o continuare a filmului original Ghostbusters .
                 

Weaver a jucat personajul Dana Barrett în filmul original Ghostbusters lansat în 1984. Barrett a trăit într-un apartament bântuit de un spirit rău, rezultând rolul final al personajului în film. Actrita a confirmat includerea ei in noul film intr-un interviu cu Parade .
Alien film de franciză care a început în 1979. Actrița a avut roluri într-o serie de alte filme populare, cu toate acestea, inclusiv 2009 Avatar și Galaxy Quest . Vorbind despre rolul ei în noul film Ghostbusters 3 Weaver a spus: "Va fi nebun să lucrăm cu băieții din nou!"

Weaver nu a oferit detalii despre film, programat pentru premiera în teatre în iulie 2020. Filmul a fost anunțat de Jason Reitman, fiul regizorului original Ivan Reitman, care a indicat în anunțul său că o nouă tranșă ar urma în pașii clasicului.

Acest film nu va fi o continuare a restabilirii din 2016 de la Paul Feig, în loc să ia locul unde originalul a rămas. Nu este clar cât de mult va avea rolul personajului Weaver în noul film, dar comentariile din trecut sugerează că ea ar putea deveni ea însăși un Ghostbuster.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here