Serviciul de televiziune Livestreaming TV Sling TV a lansat o experiență de vizionare gratuită pentru utilizatorii Roku, permițându-i să navigheze serviciul în calitate de invitat și să vizioneze conținut fără să plătească. Accesul gratuit este oferit clienților noștri de televiziune Sling care pot accesa conținutul fără a crea un cont sau pentru a vă conecta. În plus față de vizionarea conținutului, oaspeții vor putea cumpăra evenimente cu plata-vizionare fără să se aboneze.

                 

Accesul noului client diferă de o încercare gratuită tipică – utilizatorii nu au nevoie să creeze un cont, să se conecteze sau să ofere informații de plată. În schimb, utilizatorii Roku pot face clic pe o nouă opțiune "Răsfoiți ca vizitator", sărind un test gratuit pentru a ajunge direct în conținutul de streaming. Utilizatorii pot viziona emisiunile la cerere și fluxurile canalelor.

Potrivit televiziunii Sling, le oferă acestor oaspeți acces la episoadele gratuite ale emisiunilor TV – nu este clar însă câte episoade sunt libere. Oaspeții pot, de asemenea, să se aboneze (să citească: să plătească) pentru anumite canale de care ar putea fi interesați, cum ar fi Showtime, fără să se înscrie pentru abonamentul de bază Sling TV. Acest lucru este în concordanță cu experiența de divertisment "a la carte" a serviciului.

Noua experiență a oaspeților Roku, Sling TV, facilitează, de asemenea, să stabilească care sunt cele mai bune abonamente pentru clienți, pe baza a ceea ce sunt interesați. Utilizatorii pot naviga prin conținutul disponibil și pot alege ceea ce doresc să vizioneze. Pe baza acestor selecții, Sling va sugera cele mai bune opțiuni de abonament pentru a îndeplini aceste preferințe. Această nouă experiență va fi lansată mai întâi pe Roku, dar se va extinde în curând la alte dispozitive

De asemenea, serviciul a făcut mai ușor utilizatorilor să vadă ceasuri prin intermediul unei funcții noi care arată un prompt "pop-up" pentru urmărirea automată a următorului episod dintr-o serie. Dacă utilizatorul nu face nimic, următorul episod va începe automat după 10 secunde.

În cele din urmă, serviciul a lansat o nouă căutare care arată căutări populare, precum și conținut separat în categorii precum "canale" și "rezultate de top". Această experiență îmbunătățită de căutare a sosit pe dispozitivele Roku, Amazon și Android TV.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here