Sony și-a prezentat noua sa cameră Alpha a6400, o cameră fără oglindă destinată creatorilor și vloggerilor care au nevoie de ceva mai substanțial decât telefonul, dar care nu sunt pregătiți pentru o cameră mare, complicată. Noul a6400 se adresează clienților vizați prin includerea unui LCD rotativ de 180 de grade, ceea ce face posibil ca utilizatorii să se înregistreze manual în timp ce vizualizează afișajul încorporat.

                 

Noua cameră Sony fără oglindă are un senzor CMOS Exmor de 24,2 megapixeli APS-C, un procesor de imagine BIONZ X, un touchscreen LCD de 180 de grade și ceea ce Sony numește cea mai rapidă viteză de achiziție automată de 0.02 secunde. De asemenea, modelul a6400 dispune de 425 de puncte de focalizare automată pentru detectarea fazelor și detectarea contrastului, care acoperă 84% din suprafața imaginii camerei.

Abilitățile de focalizare ale modelului sunt rotunjite de Eye AF avansat în timp real, plus o monitorizare în timp real a obiectelor pentru a asigura că subiectul videoclipului sau imaginile rămân în foc în orice moment. Pe lângă faptul că suportă înregistrarea video 4K Ultra HD și un nivel avansat de viteză de focalizare, Sony a6400 suportă, de asemenea, fotografierea continuă la 11fps cu obturator mecanic și 8fps atunci când se utilizează urmărirea AF / AE continuă

Potrivit Sony, această nouă cameră Alpha aduce unele dintre cele mai avansate oferte ale producătorului, de la gama de camere full-frame, la cele mai ușoare și mai compacte produse fără oglindă. Pe lângă capacitățile sale notabile de înregistrare și înregistrare, o gamă ISO poate fi extinsă până la ISO 102400 pentru imagini statice (32000 pentru filme), suprimarea zgomotului care implică algoritmi de procesare a imaginilor de la camerele full-frame ale producătorului și suport pentru televizoare compatibile HDR / HLG .

Alte caracteristici includ un vizor XGA OLED Tru-Finder, care se alătură LCD-ului din spate cu înclinare de 3 inci, plus 8 taste personalizate care pot fi atribuite utilizărilor din cele 89 de funcții și îmbunătățiri ale sistemului de meniu al camerei. Sony intenționează să lanseze modelul luna viitoare pentru $ 900 USD și cu opțiuni de lentile diferite, de la 1000 la 1300 USD.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here