Sony a luat hainele de pe o pereche de produse ediție limitată cu imagini Kingdom Heart III : un seria specială Walkman și WH-H800 pe 2 căști wireless. Modelul Walkman NW-A55 nu este nou, dar designul său elegant este; modelul ediției limitată prezintă Sora, protagonistul jocului, așezat pe un tron ​​pe spatele dispozitivului.

                 

Atât produsele ediției limitate – căștile, cât și Walkman – au un design gri închis, cu o lucrare de artă acoperită într-o nuanță mai deschisă de gri. Alegerea designului face să apară, cel puțin de la distanță, că imaginea a fost gravată în loc, oferindu-i un apel modest, minimalist.

În timp ce Walkman are caracteristici Sora pe spate, căștile speciale Kingdom Hearts III conțin icoane din joc, inclusiv un cap destul de proeminent al lui Mickey Mouse și emblema Kingdom Hearts . Alegerea designului este compatibilă cu Walkman-ul, asigurându-se că se potrivesc pentru fanii care doresc ambele.

Desigur, specificațiile pentru ambele produse rămân aceleași ca și omologii lor obișnuiți. Walkman dispune de o memorie internă de 16 GB pentru fișiere de muzică digitală, un slot de extensie a cartelei microSD, suport pentru formate de fișiere audio de înaltă rezoluție, NFC și Bluetooth. În timp ce căștile includ upscaling DSEE HX, durata de viață a bateriei 24 ore, design compact și NFC / Bluetooth.

Produsele pare să fie disponibile numai pentru vânzare prin intermediul Sony Japan, care le vinde pentru echivalentul a 226 de dolari (căști) și 263 dolari (Walkman).

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here