Până în anul trecut, Sony părea că a luat mai mult de un diavol poate avea grijă față de afacerea smartphone. Vechiul management a văzut aceste dispozitive doar ca portaluri pentru restul produselor sale conectate, mai degrabă decât pentru stelele în sine. Acest lucru a fost schimbat recent, Sony pare să-și ia telefonul smartphone serios din nou. S-ar putea să nu fi ghicit că, cu tăcerea la CES săptămâna trecută, dar vin în februarie, va dezvălui în cele din urmă noua direcție. Din păcate, aceasta va face călătoria fără unul dintre modelele sale populare de telefon.

                 

Sony va anunța cu siguranță produsele la MWC 2019. Acesta este promisul Sony Mobile Marketing VP Don Mesa făcut într-un interviu cu Digital Trends. Anunțul va dezvălui noua strategie a diviziei sub un nou șef de dezvoltare, Kimio Maki. Acest executiv vine de la business-ul camerei Sony, ceea ce sugerează că și gigantul japonez de tehnologie fotografică ia din nou în serios fotografia mobilă. Odată ajuns în partea de sus a lanțului alimentar, camerele de luat vederi Sony de la smartphone abia îmi lasă amprenta în majoritatea reperelor.

Schimbările, totuși, lăsăm adesea câteva lucruri în urmă. În acest caz, ar putea fi linia compactă a unor "mini" nave emblematice. În trecut, a servit ca un refugiu pentru cei care fug de dimensiunile în creștere ale smartphone-urilor. Astăzi, însă, tendințele s-au răsturnat și utilizatorii doresc mari, lăsând foarte puține motive pentru existența unui Xperia Compact

În ceea ce privește cuvântul cheie din 2019 în domeniul telefoniei mobile, Sony face o abordare cu precauție la 5G. Spre deosebire de altele precum Samsung sau Huawei, nu este încă complet investit în tehnologie. Sau cel puțin nu se grăbește să facă acest lucru, ceea ce este probabil cel mai bine, având în vedere situația precară a acesteia pe piața de telefonie mobilă.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here