În pofida zvonurilor contrare, Sony a rămas relativ silențios la CES 2019 în ceea ce privește dispozitivele mobile. În schimb, a preferat să se concentreze pe punctele sale forte cheie, și anume televizoarele, receptoarele AV și razele Blu-ray. Nu poate rămâne tăcută pentru mult timp, dar la MWC luna viitoare, va trebui să se confrunte cu muzica și mulțimea. Și ceea ce va arăta pe scenă și pe podea ar putea decide foarte mult dacă va rămâne un concurent serios în rasa smartphone sau doar un nume dintr-o epocă trecută.

                 

Sony Mobile se află la o răscruce de drum. Sub un nou management, este greu să-și găsească locul după ce și-a pierdut destul poziția pe piața smartphone-urilor, ignorând tendințele și semnele. Cu dominația continuă a Samsung și Apple pe de o parte și creșterea mărcilor chinezești pe de altă parte, poziția veche a Sony a smartphone-ului ca un simplu gateway către Internet nu mai este viabilă ca strategie de afaceri. Fie că ești sau ești afară.

Sony a revizuit formula sa de smartphone de la Xperia XZ2 și s-ar putea să vină la un cap în Xperia XZ4. Dacă se crede că zvonurile sunt puține, Sony ar putea să-și arate prima cameră triplă la MWC 2019. Aceasta este cu siguranță o schimbare radicală pentru o companie care a rămas mult timp cu o singură cameră, dar, spre deosebire de Google, nu a fost exact a fost capabil să-l scoată prin intermediul software-ului.

Sony Xperia XZ4 ar putea fi o deviere de la vechea tradiție Sony în multe feluri. Acesta ar putea fi unul dintre primele care rulează pe un Qualcomm Snapdragon 855 și ar putea avea 6 GB de memorie RAM. Sony de obicei își rezervă upgrade-uri hardware majore la un model Premium în cursul anului. Din păcate, nu toate schimbările ar putea fi bune și anul acesta ar putea marca sfârșitul liniei Xperia Compact

Sony a rezervat 25 februarie pentru conferința de presă MWC 2019, care va avea loc la ora 8:30 a CET (2:30 a.m. ET). Cel mai probabil va fi anuntat si un Xperia XA si alte accesorii marca Xperia, desi au existat si mai putine scurgeri in legatura cu acestea.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here