Înapoi spre sfârșitul lunii februarie, Sony a introdus lumea la Xperia 1. Acest telefon cu un nume simplu promite câteva lucruri destul de mari, și anume un afișaj de 4K cu un raport de aspect de 21: 9. Astăzi, învățăm când telefonul va fi disponibil în SUA și cât de mult va costa.
                 

Dacă ați urmărit știrile despre smartphone-uri, atunci probabil veți ști deja că creșterea costurilor cu smartphone-urile este un motiv de îngrijorare pentru o mulțime de utilizatori. De la Galaxy Fold 2000 până la iPhones, care în mod obișnuit au etichete de preț din patru cifre, mulți consumatori se plâng de creșterea numărului de smartphone-uri de peste 1000 de dolari. Vestea bună este că Xperia 1 va costa mai puțin de 1000 de dolari. Vestea proastă este că nu va costa mai puțin cu mult, deoarece Sony și-a stabilit prețul la 949,99 dolari.

Ce primești pentru acel 950 de dolari? Pe lângă afișajul OLED de 6,5 inch "CinemaWide", care are caracteristici precum HDR și tehnologia BRAVIA, veți avea un Snapdragon 855 sub capotă și veți rula emisiunea. Afișajul este asociat cu difuzoarele Dolby Atmos pentru a conduce într-adevăr întregul unghi al cinematografiei.

În funcție de gusturile tale, poate mai interesant este camera triplu din spate, Xperia 1 este sportivă. Compusă din trei senzori de 12MP (16mm, 26mm și 52mm), Xperia 1 va fi primul telefon care va utiliza tehnologia Eye AF de la Sony, ceva ce a fost odată numai domeniul camerelor sale Alpha. Sony declară că aparatele de fotografiat de pe Xperia 1 se pot ocupa, de asemenea, de fotografierea continuă cu declanșare cu urmărirea AF / AE de 10 fps.

Xperia 1 sună ca un telefon destul de solid, dar un semn de întrebare mare, pe măsură ce închidem la lansare este dacă bateria de 3.330 mAh va fi capabilă să țină pasul cu restul hardware-ului său, mai ales că afișajul 4K . Vom afla destul de repede, deoarece Xperia 1 va fi lansat în Statele Unite pe 12 iulie, la retaileri precum Best Buy, Amazon și B & H Photo. Acesta va fi disponibil în două culori – negru și violet – și va funcționa atât pe rețelele GSM, cât și pe rețeaua Verizon 4G LTE.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here