Chiar dacă avem încă aproape o jumătate de an de așteptat înainte de lansarea următorului film Spider-Man Sony a decis să devieze devreme trenul hype. Astăzi, a debutat o nouă teaser pentru Spider-Man: Far From Home iar cu ea apare prima apariție a unuia dintre cei mai vechi dușmani ai lui Spider-Man, Mysterio. Dacă v-ați bucurat de 2017 Homecoming veți dori cu siguranță să dați acestui ceas un ceas

                 

În stilul tipic Sony, acest lucru nu este atât de mult ca un teaser, deoarece este o remorcă plină de suflare, cu o durată de aproape trei minute. În el, îl vedem pe Peter Parker pregătindu-se să-și petreacă vacanța de vară în Europa împreună cu colegii săi și alegând să-și lase costumul Spider-Man înapoi în New York. El raționalizează decizia spunând că "Europa nu are nevoie de un cartier prietenos Spider-Man", ceea ce înseamnă, desigur, că o va face.

Nu cu mult timp înainte ca antagoniștii filmului, Elementalii, să se arate și să înceapă să-i distrugă pe Petru. Nick Fury și Peter Parker vor fi introduși în mod oficial și vom vedea că Mysterio lui Jake Gyllenhaal pare să-i ajute pe Spidey să lupte împotriva Elementalelor și să-i protejeze prietenii. Pe scurt, se întâmplă multe în această remorcă, deci verificați-o mai sus.

Este interesant să-l vezi pe Mysterio luptând alături de Spider-Man în loc să-l opuneți. Spider-Man, desigur, a fost forțat să colaboreze cu răufăcători de multe ori pe parcursul carierei sale lungi de benzi desenate, dar se pare că Sony ne dă un răsucire originilor lui Mysterio cu Far From From Home . Oricare ar fi povestea din spatele turnului eroic al lui Mysterio, va fi interesant să vezi cum se joacă atunci când Far Away se va lansa în cele din urmă

Din păcate, pentru toți cei care sunt încântați de film acum că prima lor remorcă a scăzut, avem destul timp înainte de această premiere. Spider-Man: Far From Home nu este programat să se elibereze până la 5 iulie 2019, așa că trebuie să așteptăm aproape șase luni. Acest decalaj de șase luni oferă Sony o mulțime de timp pentru lansarea acestui film nou, așa că ne așteptăm să vedem mult mai multe despre Far în curând.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here