Spotify lansează astăzi o nouă caracteristică numită Car View pentru utilizatorii Android. După cum sugerează și numele, Car View oferă Spotify un UI simplificat de utilizat în timp ce conduceți, reducând potențial timpul petrecut în timpul vizionării telefonului. Nu este niciodată un lucru rău, deci sperăm că această caracteristică vede o mulțime de utilizare din baza de utilizatori a Spotify.

                 

Odată ce a fost activată, Spotify se va comuta automat la Vizualizare auto atunci când detectează că telefonul este conectat la masina prin Bluetooth. Vizualizarea Auto pare a fi pur și simplu o pagină Now Playing cu componente supradimensionate – butoanele de întrerupere și de ștergere sunt toate mai mari decât în ​​mod obișnuit, astfel încât să le puteți atinge dintr-o privire, în loc să fiți nevoiți să vă împrăștiați cu mici pictograme. Titlul piesei este, de asemenea, afișat în text mare și îndrăzneț, fără nici un fel de album, astfel că Car View cu siguranță încearcă să distrugă cât mai mult posibil.

Spotify descrie Vizualizarea mașinilor în detaliu într-un post pe site-ul comunității. Vizualizarea automată este disponibilă atât pentru utilizatorii gratis, cât și pentru utilizatorii premium, deși se pare că utilizatorii vor putea fi utilizați numai în modul Shuffle. Vizionarea automată poate fi de asemenea dezactivată prin atingerea butonului de meniu, deși va reactiva din nou data viitoare când vă conectați telefonul la mașină. Puteți să-l dezactivați definitiv, îndreptându-vă în setările aplicației, dacă alegeți acest lucru.

Din păcate, Spotify spune că această funcționalitate nu este disponibilă atunci când vă conectați telefonul la mașina dvs. prin AUX și dacă vom vedea sau nu că implementarea în viitor nu este cunoscută. Vizualizarea mașinilor pare să fie încă o lucrare în curs, așa că probabil vom vedea mai multe caracteristici și suport pentru lansarea ei înainte de mult timp.

De asemenea, nu există nici un cuvânt despre momentul când Car View va veni la iOS. Lansăm pentru toți utilizatorii de Android astăzi, dar se pare că Spotify o lansează în faze – dacă nu îl vezi încă, spune compania, ar trebui să îl vezi curând. Ce crezi despre Car View? Du-te la secțiunea de comentarii și anunță-ne!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here