Timp de aproximativ când Spotify a existat, utilizatorii au cerut abilitatea de a bloca anumiți artiști. Indiferent dacă este vorba de un gust sau de ceva mai grav, utilizatorii doresc în mod clar posibilitatea de a evita unii artiști în timp ce ascultă playlisturile sau playlist-urile generate de Spotify create de alții în comunitate. Spotify și-a susținut implementarea unei astfel de caracteristici de ani de zile, dar acum se pare că toate se pot schimba.

                 

Spotify a lansat aparent o nouă caracteristică de bloc în testare. Blocarea unui artist pe Spotify este destul de simplă, deoarece trebuie doar să mergeți la pagina artistului respectiv, să atingeți pictograma meniului cu trei puncte din colțul din dreapta sus și apoi să selectați "Nu redați acest artist" din opțiunile care apar . Aceasta este, desigur, presupunând că sunteți unul dintre utilizatorii incluși în acest test.

În prezent, există încă multe întrebări despre această caracteristică și despre apariția sa bruscă. A fost prima dată văzută de Thurrott, ceea ce face presupunerea corectă că acest lucru va fi lansat la un grup mai larg de utilizatori la o dată ulterioară. Totusi, unii pe Reddit sustin ca au avut aceasta caracteristica de luni de zile in acest moment, asa ca poate ca testul nu este la fel de nou ca noi credem ca este.

Din câte vă pot spune, Spotify nu a discutat această prezentare în niciun fel oficial. Nici contul său principal de Twitter, nici contul său de servicii pentru clienți nu au anunțat caracteristica bloc, deși Thurrott subliniază, serviciul clienți Spotify a spus că nu există o astfel de caracteristică planificată doar ieri. Pentru ceea ce merită, văd opțiunea de a bloca artiștii pe iOS, dar asta nu înseamnă cu adevărat o mulțime dacă nu este o lansare pe scară largă.

Trebuie să așteptăm și să vedem dacă Spotify spune ceva despre această nouă funcționalitate de bloc. Pentru moment, mergeți în secțiunea de comentarii și anunțați-ne dacă vedeți opțiunea de a bloca anumiți artiști

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here