Este timpul să începi să te uiți la OnePlus 7 – un dispozitiv care a fost scurs astăzi într-o formă ciudată. Imaginea la care ne uităm aici arată un smartphone OnePlus din mai multe unghiuri, într-o formă pe care nu am mai văzut-o până acum. Vedem pe cineva care arată foarte mult că CEO-ul OnePlus Carl Pei face o prezentare cu cel puțin trei colegi. De asemenea, vedem și câteva detalii mai puțin clare decât cele evidente

                 

OnePlus 7, nu un prototip

OnePlus 7 – sau orice va fi numit – va veni cu conectivitate 5G chiar în poarta. Acest lucru a devenit destul de evident, datorită unei prezentări OnePlus la cel mai recent eveniment major Qualcomm Snapdragon. Acolo au sugerat că vor avea unul dintre primele smartphone-uri de 5G din lume și unul dintre primii care vor prezenta cel mai nou procesor Snapdragon al Qualcomm.

Sincronizează bine cu lansările smartphone-urilor OnePlus anterioare și ceea ce, cu puținele zvonuri pe care le-am auzit în ultimele săptămâni, se potrivește și cu aspectul. Acordat, acest lucru ar putea fi doar un prototip, dar ar fi foarte ciudat ca compania să-și dedice timpul și efortul pentru a crea niște randări la nivel de anunțuri ale unui smartphone dacă nu intenționează să le folosească pentru o eventuală lansare de smartphone-uri.

Poate fi că aceasta este următoarea versiune standard a telefonului OnePlus – care ar fi OnePlus 7. Cealaltă posibilitate este cea pe care o găsesc un pic mai convingătoare.

Un alt telefon OnePlus altfel

Fiecare smartphone cu capacitatea de 5G pe care l-am văzut cu vârf, dezvăluit sau zvonit până acum a fost extrem de costisitor. Ar fi un salt mare pentru OnePlus de a livra un smartphone care costa mult mai mult decât telefoanele pe care le-au lansat în ultimii ani. Mai ales că în acest an au obținut primul lor contract de transport cu sediul în SUA – cu T-Mobile USA – și au vândut un număr mare de unități ca rezultat. Schimbarea structurii lor de preț chiar acum ar fi mai puțin decât recomandată.

Dacă vor profita de primele lansări ale spectrului 5G în anul 2019, vor avea nevoie de un smartphone de 5G. Nu sunt complet convins că OnePlus 7 va avea 5G pe cont propriu. Cred ca acest lucru ar putea fi echivalentul OnePlus al Samsung Galaxy S10 "Beyond X" – al doilea smartphone Samsung 5G.

Culori și camere

Vedem două versiuni diferite ale telefonului – dacă nu trei – una în alb / argintiu, alta în roșu și un al treilea telefon care ar putea fi ceva complet diferit, așezat în partea opusă a mesei. Dacă ceea ce vedem pe spatele acestui telefon este precis, vedem cel puțin trei camere în mix.

Dacă istoricul are precedent, următorul smartphone OPPO din linia R, denumit OPPO R18 sau R18 Pro, va indica ceea ce va deține OnePlus 7 – în cea mai mare parte. Asta e doar pentru specificații, nu neapărat estetică. Dacă ceea ce am văzut dintr-o scurgere de la GF Securities (Hong Kong) este adevărat, vom vedea o matrice de camere MONSTER.

Matricea camerei care va apărea probabil aici este o matrice Sony IMX568-toting cu 3 camere, inclusiv un senzor de 13, 16 și un senzor de 48 de megapixeli. Senzorul de 48MP este Sony IMX568 care probabil va domina telefoanele inteligente de vârf din prima jumătate a anului în anul 2019.

Este, de asemenea, posibil ca OnePlus 7 – sau orice alt dispozitiv va fi numit – va avea un nou fel de senzor de amprentă in-display. Va fi cel puțin la fel de frumos ca ceea ce compania avea în 2018 cu OnePlus 6T.

Data lansării (încă nu este încă)

Dacă ceea ce am văzut în ultimii ani este adevărat, vom vedea că OnePlus 7 a fost dezvăluit în mai 2019. Aproximativ o lună mai târziu, telefonul se va afla în mâinile utilizatorilor din întreaga lume, mai mult decât probabil . Sau ar putea fi faptul că OnePlus urmărește să elibereze OnePlus 7 mai devreme decât în ​​mod normal, apoi să urmeze cu un smartphone capabil de 5G odată ce purtătorii sunt gata să se rostogolească. Vom vedea!

NOTĂ: Această imagine a apărut pentru prima oară pe Twitter unde IshanAgarwal24 a postat imaginea dintr-o sursă presupusă anonimă.

UPDATE: Multe dintre acestea sunt confirmate – ca să spunem așa – într-un articol postat pe 12 decembrie 2019. Totul se întâmplă!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here