În aceeași zi, Verizon lansează Galaxy S10 5G, Sprint a detaliat primele dispozitive de 5G pe care le va oferi pe rafturile proprii. Dacă ați urmat știri de 5G în ultimele câteva luni, probabil că deja știți ce sunt aceste dispozitive. Pe partea smartphone a lucrurilor, avem LG V50 ThinQ 5G, care va fi un Sprint exclusiv la început. Operatorul va lansa, de asemenea, Hub HTC 5G, care este un hotspot mobil care va putea accesa rețeaua 5G a companiei Sprint.
                 

Sprint a anunțat astăzi că ambele dispozitive vor lansa pe 31 mai, cu precomenzi pentru deschiderea mâine, 17 mai. Când este achiziționat de pe Sprint Flex, LG V50 ThinQ 5G va rula 24 dolari pe lună, în timp ce HTC 5G Hub va rula 12,50 USD pe lună. Aceasta este prețul promoțional pentru ambele dispozitive – în realitate, ambele ar trebui să costă de două ori mai mult decât ceea ce sugerează aceste costuri lunare, dar Sprint distribuie credite lunare pentru a le aduce la prețurile pe care le vezi mai sus.

Aceste dispozitive vor fi disponibile numai pentru a cumpăra pe piețele care oferă Sprint 5G, iar în momentul acestei scrieri această listă este destul de scurtă deoarece Sprint nu a început încă să lanseze încă rețeaua 5G. Nu știm exact când se va întâmpla acest lucru, dar, în orice caz, primele patru orașe care primesc Sprint 5G (și cele patru orașe în care precomenzile se vor deschide mâine) sunt Atlanta, Dallas, Houston și Kansas City. În câteva săptămâni, precomenzile se vor deschide în cinci orașe suplimentare: Chicago, Los Angeles, New York, Phoenix și Washington DC.

Se pare că clienții interesați să intercepteze rețeaua Sprint 5G vor trebui să se afle pe planul companiei Unlimited Premium, cel mai scump dintre cele trei oferte nelimitate oferite de Sprint. Unlimited Premium costă 80 $ pe lună pentru o singură linie, dar există diverse avantaje care vin împreună cu acesta, inclusiv abonamente la Tidal, Lookout Premium Plus, Amazon Prime și Hulu.

Deci, acolo o ai. Dacă doriți să fiți unul dintre primii clienți Sprint care utilizează 5G și locuiți într-unul dintre orașele listate mai sus, veți putea să vă precomandați fie LG V50 ThinQ 5G, fie HTC 5G Hub începând de mâine. Vom păstra o ureche la sol pentru mai multe despre lansarea iminentă a lui Sprint de 5G, deci stați liniștiți pentru asta.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here