Star Wars Celebrarea 2019 este în curs de desfășurare în Chicago, iar Disney începe să trateze detaliile despre Star Wars Episode 9 pe care mulți dintre noi așteptau. Astăzi, compania a dezvăluit titlul complet pentru Episodul 9 care va încheia Saga Skywalker mai mult de 40 de ani după ce a început cu A New Hope . Poate că nu ar trebui să fie prea surprinzător faptul că titlul complet pentru Episodul 9 face trimitere familiei în centrul acestei francize.
                 

Înainte de a continua înainte, trebuie să vă informăm că acest articol va conține niște spoilere majore pentru The Last Jedi deci dacă nu l-ați văzut încă, ați putea să nu mai citiți. Cu toate acestea, Disney a dezvăluit astăzi că titlul complet al Episodul 9 va fi Star Wars: The Rise of Skywalker . Compania, desigur, nu a intrat în detaliu cu privire la ceea ce înseamnă acest titlu, și cel puțin la suprafață, este puțin confuză, având în vedere evenimentele din 19459003. The Last Jedi .

S-ar putea să nu avem încă detalii oficiale, dar asta nu înseamnă că nu putem face câteva presupuneri educate despre ceea ce înseamnă acest titlu. Chiar dacă Luke se pare că a murit la sfârșitul ultimului Jedi asta nu înseamnă că el a plecat definitiv. De fapt, Star Wars ne-a învățat că atunci când o persoană sensibilă la forță moare, ea devine una cu forța și crește puterea ei, à la Obi-Wan Kenobi în trilogia originală.

Deci, titlul este probabil o referire la faptul că Luca a devenit mai puternic după ce a murit și a devenit unul cu Forța. Desigur, există și posibilitatea ca titlul să fie o referință la Rey – deși încă nu știm cine sunt părinții lui Rey, probabil că vor fi dezvăluiți în Episodul 9 și unul dintre cele mai populare teorii ale fanilor sunt că este copilul lui Luke Skywalker.

Asta ar putea fi o referire la Rey (sau chiar la altcineva) în loc de Luca pare puțin probabil, dar niciodată nu știi ce fel de răsturnări Disney și-a luat mâneca. Probabil că vom aștepta până când filmul va ieși din afară pentru a afla mai multe despre ce înseamnă acest titlu, dar pregătește-te să auzi o mulțime de teorii între timp. Star Wars: Rise of Skywalker va ieși în teatre în 20 decembrie 2019.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here