Înapoi în ianuarie 2018, Spotify a lansat o aplicație puțin interesantă numită Stații. Ceea ce este în esență răspunsul lui Spotify la Pandora, stațiile încearcă să vă facă să ascultați muzică imediat, creând un număr de posturi de radio diferite bazate pe gusturile dvs. de muzică. Nu este posibilă crearea și gestionarea listelor de redare, nu este nevoie de căutarea bibliotecii dvs. pentru un anumit album.
                 

Părea destul de răcoros la acea vreme, dar problema era că Spotify a lansat-o numai în Australia ca pe un test la scară mică. Acum, aproape un an și jumătate după ce a apărut pentru prima oară, Spotify Stations a venit în SUA atât pe iOS, cât și pe Android.

Dacă ați folosit vreodată Pandora (sau chiar funcția de radio a artistului Spotify), probabil că deja înțelegeți cum funcționează stațiile. Când lansați prima dată stațiile și vă logați în contul dvs. Spotify, veți fi întâmpinați cu câteva posturi pre-făcute pentru a începe să ascultați imediat. Dacă niciuna dintre aceste metode nu se potrivește cu manierile muzicale pe care încercați să le zgâriați, aveți și opțiunea de a crea posturi noi centrate pe unul sau mai mulți artiști.

Dacă aveți un cont Spotify gratuit, veți întâlni anunțuri pe măsură ce le ascultați și nu veți putea să ignorați melodiile care apar. Cu toate acestea, veți putea evalua cantecele pe care le auziți, astfel încât să vă puteți curata oarecum stațiile în acest fel. În schimb, abonații plătiți pot sări peste câte cântece doresc și nu vor auzi anunțuri pe măsură ce asculta.

Interfața pentru stațiile Spotify este destul de simplă și ușor de navigat, așa că dacă doriți să vă aruncați cu capul în muzică fără prea multă ușurință, este cu siguranță o aplicație care merită verificată. Puteți să-l apucați de la iOS App Store [download] sau din Magazin Google Play [download] începând de astăzi.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here