SteelSeries a dezvăluit Stratus Duo, un nou controller de dimensiuni reduse Bluetooth și 2,4 GHz, proiectat pentru platforme mobile, Oculus Go, Samsung Gear și PC. Controlerul vizează gamerii care au nevoie de ceva mai substanțial decât un touchscreen sau un mini-pad, oferind în schimb funcționalitate plug-and-play, alături de un design similar cu cel al consolelor pentru jocuri de noroc.

                 

Jocurile mobile și VR se dezvoltă în popularitate, dar ambele sunt, în general, limitate în ceea ce privește controlorii. Ecranele touchscreen sunt inadecvate pentru multe jocuri care necesită un control mai precis, cum ar fi Fortnite și controlorii disponibili pentru anumite căști VR pot fi prea necunoscute pentru unii jucători

SteelSeries oferă o alternativă familiară cu noul său Stratus Duo, un controler fără fir de dimensiuni mari care poate fi utilizat cu dispozitive iOS și Android, precum și cu Gear VR și Oculus Go. Modelul are un nou design de declanșare în comparație cu modelul Stratus XL, inclusiv senzorii Magnetic Hall Effect pentru declanșatoare mai precise și mai coerente.

De asemenea, SteelSeries afirmă că modelul dispune de joystick-uri analogice de înaltă performanță pe clic, care minimizează zonele moarte oferind în același timp mișcări netede. Prezența unui dispozitiv wireless de 2,4 GHz, în plus față de conectivitatea prin Bluetooth și prin cablu (micro USB), face posibilă utilizarea controlerului și cu un PC – nu există software suplimentar necesar pentru utilizare, conform SteelSeries.

Noul model este compatibil cu Steam, cu suport atât pentru modul Steam Link, cât și pentru modul Steam Big Picture; ca atare, acest dispozitiv poate fi folosit cu oricare dintre mii de jocuri pe Steam care controlează controlorii. În plus față de cele 20 de ore de joc oferite de bateria reîncărcabilă, utilizatorii pot conecta Stratus Duo folosind un cablu micro USB

Stratus Duo este acum disponibil de la SteelSeries pentru $ 59.99 USD; opțional SmartGrip va lansa în curând pentru 9,99 USD.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here