Popularul roman Stephen King Standul va fi transformat într-o serie de televiziuni mini, potrivit CBS. Compania intenționează să lanseze spectacolul pe platforma de streaming CBS All Access, destinația actuală pentru Star Trek: Discovery și viitoarea The Twilight Zone reboot. Aceasta nu va fi prima lucrare a regelui pentru a obține o adaptare a serviciului de streaming; și 11.22.63 sunt ambele pe Hulu

                 

"Standul" a fost publicat pentru prima oară în 1978, fiind prezent în aproape o mie de pagini acoperind viziunea regelui asupra unui post apocaliptic. CBS intenționează să aducă viață acestei lumi într-o serie de 10 episoade pentru serviciul de streaming All Access, a anunțat compania.

Aceasta nu va fi pentru prima dată când "Standul" a văzut o emisiune limitată de televiziune; ABC a difuzat o serie de mini-părți în mijlocul anilor '90. Nu există niciun cuvânt despre momentul în care seria va avea premieră, deși se pare că proiectul a fost derulat de curând la CBS. Nu este clar dacă a avut loc o distribuție.

Noua adaptare la mini-serie a fost scrisă de Ben Cavell și Josh Boone, care vor conduce spectacolul. Comentând noul plan este autorul "The Stand", Stephen King, care a spus:

Sunt încântat și foarte mulțumit de faptul că Standul va avea o nouă viață pe această nouă platformă interesantă. Persoanele implicate sunt bărbați și femei care știu exact ce fac; scripturile sunt dinamită. Rezultatul caută să fie ceva memorabil și palpitant. Cred că va duce spectatorii la o lume pe care ei speră că nu o va întâmpla niciodată.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here