O pereche de studii a arătat cum expunerea extinsă la radiațiile telefonului inteligent poate fi responsabilă de modificările negative ale creierului. Studiul a fost efectuat numai pe șoareci de laborator până acum, dar rezultatele au unele implicații șocante pentru ceea ce ar putea fi, de asemenea, adevărat pentru noi, utilizatorii umani ai smartphone-urilor care emit radiații aplenty. Telefonul dvs. smartphone ar putea fi motivul pentru care medicamentele depresive nu mai fac treaba.

                 

Acest lucru ar putea fi bine studiul pe care îl căutam la capătul final al aspectului nostru recent din primele 15 telefoane care ne-au radiat creierul astăzi! În timp ce rezultatele au nevoie de mult mai multe teste pentru a ne oferi cunoștințe concludente cu privire la efectele pe termen lung ale utilizării smartphone-urilor, ceea ce sa găsit până acum nu pare super-pozitiv

Partea de studiu 1 (2017)

Un studiu publicat de cercetători (al cărui lider a fost același cu acest nou studiu) în 2017 a arătat rezultate asupra veziculelor sinaptice (SV) ale neuronilor corticoizi. Pentru acest studiu din 2017, cercetatorii au folosit aceeasi expunere si acelasi interval de timp ca in studiul din 2019 (de asemenea, aratat mai jos). Asta inseamna ca soarecii au fost expusi la 4 W / kg SAR (rata specifica de absorbtie), 835 MHz RF-EMF cu un Wave Exposer V20 pentru 5 / ore pe zi timp de 12 săptămâni.

Acest studiu a arătat scăderea numărului de SV la terminalele presinaptice și reducerea nivelurilor genelor și proteinelor synapses I / II. Odată cu modificarea SV și scăderea nivelurilor sinapsinelor, se pot întâmpla lucruri rele în cadrul unui subiect de testare. Subiectul poate, de exemplu, să-și găsească neurotransmițătorii care funcționează prost.

"Astfel, stocarea și transportul neurotransmițătorilor prin SV pot fi afectate funcțional în neuronul corticosupraculic al șoarecilor prin expunerea RF-EMF", a scris cercetătorul Ju Hwan Kim și alții. "În cele din urmă, aceste rezultate pot furniza o imagine că reducerea neurotransmițătorii pot provoca disfuncții neurologice în cortexul cerebral, care pot duce în continuare la tulburări neuro-comportamentale. "

Rezultate parte unu arată că radiațiile smartphone poate duce la o reducere a neurotransmițătorilor în creierul subiectului. Asta poate fi rău. Mai puțini neurotransmițători înseamnă că organismul reacționează mai puțin. Fără neurotransmițători, nu simțim entuziasm și nu simțim depresia – nu simțim nimic.

Partea de studiu 2 (2019)

La fel ca studiul din 2017, șoarecii din acest nou studiu din 2019 au fost expuși la 4 W / kg SAR (rată specifică de absorbție), 835 MHz RF-EMF cu un Exposer V20 pentru 5 ore pe zi timp de 12 săptămâni. Rezultatele au arătat că expunerea la această radiație a avut efecte negative asupra subiecților de test în mai multe moduri-cheie

DE NOTĂ: Radiația la acest nivel nu este probabil pentru ființa umană medie – dacă nu au mai multe smartphone-uri alimentate și au aderat la capul lor timp de 5 / ore pe zi timp de 12 săptămâni. Deci asta este o veste bună – nu suntem încă în necazuri încă.

Rezultatele testelor din studiul din 2019 au arătat că numărul de vezicule sinaptice (SV) în boutonii presinaptici striatali a scăzut semnificativ odată ce testul a fost efectuat. Aceleași teste au arătat șoareci de laborator având o reducere a concentrației de dopamină striatală. Testele au arătat, de asemenea, o reducere a exprimării subiecților de testare a hidroxilazei tirozinei în neuronii striatali

"Rezumat, expunerea la 4 W / kg SAR, 835 MHz RF-EMF timp de 12 săptămâni duce la scăderea numărului de SV asociate cu un nivel redus de synapsin I / II în terminalele presinaptice, precum și la un nivel redus de TH expresie in striatum, scadand astfel nivelul de dopamina in striatum, si eventual aceste schimbari ar putea duce la modificari comportamentale, a scris cercetatorii Ju Hwan Kim si toti ..

"Prin urmare, modificările observate în neuronii dopaminergici striatali indusă prin expunerea la RF-EMF pot influența activitatea locomotorie în condiții de afectare a funcției neuronale."

Rezultatele partea a doua arată unele dintre aceleași rezultate ca și prima parte (deoarece acestea fac parte din același set de teste). Au făcut teste de expunere post-RF-EMF cu MPTP recuperare și a arătat un proces de "recuperare mai dificilă sau întârziată" datorită reducerilor suplimentare ale SV la neuronii striatali. "

Practic, totul se duce la junk – creierul nostru ar putea deveni într-adevăr nereactoare în timpul perioadelor de expunere RF-EMF. Probabil că nu este o situație bună, ceea ce vedem astăzi aici.

Știri bune pentru telefoane inteligente (sort de)

Partea pozitivă a acestei situații este în cantitatea de telefoane inteligente cu radiații moderne care se distrug în fiecare zi. Este încă o preocupare, dar nu la fel de rău ca s-ar putea aștepta. În lista de radiații smartphone pe care am analizat-o săptămâna aceasta, cei mai mari infractori au avut tendința de a fi făcuți în urmă cu un deceniu, salvând câteva valori recente. Dispozitivele eliberate în întreaga lume, unde sunt reglementate, sunt în general limitate la o rată de absorbție specifică (SAR) de 2,0 W / kg sau mai mică.

Poate că asta înseamnă că vom fi bine – poate înseamnă că, din moment ce nu suntem expuși simultan la două ori mai multe radiații, nu vom avea efecte secundare negative. Odată ce vom obține teste similare pe oameni, vom ști ce se întâmplă. Pentru moment, permiteți tuturor celor mai buni prieteni să știe că smartphone-ul lor este probabil motivul pentru care nu vor să-și facă temele sau să se ridice dimineața!

NOTE: Șoarecii de laborator au fost tratați corespunzător, conform cercetătorilor din cadrul acestei perechi de proiecte: "Toate procedurile de șoareci au aderat la Liniile directoare naționale pentru sănătatea animală și au fost aprobate de Dankook (IUCUC, DKU-15-001), care respectă liniile directoare emise de Institutul pentru Cercetarea animalelor de laborator "

Partea 1 a studiului (18 octombrie 2017) se înscrie în titlul "Modificări ale numărului și mărimii veziculelor sinaptice ale neuronilor corticali indusă prin expunerea la câmpul electromagnetic de radiofrecvență de 835 MHz" și se găsește în revista științifică PLOS ONE. Această cercetare a fost publicată cu codul DOI: 10.1371 / journal.pone.0186416 și a fost scrisă de Ju Hwan Kim, Hyo-Jeong Kim, Da-Hyeon Yu, Hee-Seok Kweon, Yang Hoon Huh și Hak Rim Kim

Partea 2 a studiului (4 februarie 2019) este înscrisă în titlul "" și poate fi găsită în revista științifică Nature (secțiunea științifică) publicată pe 4 februarie 2019. Această lucrare a fost publicată cu codul DOI: 10.1038 / s41598- 018-37874-z și autori de Ju Hwan Kim, Choong-Hyun Lee, Hyung-Gun Kim și Hak Rim Kim.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here