Huawei este într-un pic de probleme chiar acum cu Departamentul de Justiție al Statelor Unite – astăzi ne uităm la modul în care acest lucru afectează consumatorul de zi cu zi. Dispozitivele care au fost disponibile pe piață în ultimii ani și cele aflate în vânzare chiar acum nu sunt probabil o amenințare pentru dvs., cititorul SlashGear, utilizatorul de smartphone-uri. Dacă sunteți tipul de persoană care urmărește știrile și este preocupat de faptul că întreprinderile nu respectă legile comerțului internațional – SAU dacă utilizați telefonul Huawei cu o cartelă SIM T-Mobile USA, este posibil să trebuiască să luați măsuri suplimentare.

                 

O emisiune T-Mobile SUA

Dacă sunteți un tip de persoană care a cumpărat un smartphone Huawei în ultimii ani și utilizează în prezent telefonul respectiv cu o cartelă SIM T-Mobile USA, poate doriți să vă gândiți la un comutator. Cu situația actuală cu US DOJ (vezi linkul din ultimul paragraf), T-Mobile USA ar putea să încerce să blocheze utilizarea rețelei smartphone-urilor Huawei în întreaga lor rețea. Nu este ceva ce a spus rețeaua și nu este ceva la care suntem deosebit de îngrijorați, dar este o posibilitate.

ABOVE: T-Mobile oficialul american original robot robot video-fericit – din 13 septembrie 2012.

Situația actuală cu DOJ sugerează că Huawei a vizat T-Mobile USA într-un efort de a fura "proprietatea intelectuală valoroasă" sub formă de fotografii și măsurători ale unui robot de testare a telefonului numit "Tappy". cu consumatorul final și în schimb are de-a face cu Huawei câștigând un avantaj față de alte companii cu secrete comerciale în legătură cu pregătirea telefoanelor pentru eliberarea consumatorilor cu robotul lor numit "xDeviceRobot"

Emisiunea de stimulente a angajaților

În Huawei China a existat (și ar putea fi în continuare) un program în care angajații pot câștiga bani de la companie în schimbul "informațiilor furate" de la companiile concurente. Programul a fost un "program de bonusuri pentru a recompensa angajații care au furat informații confidențiale din partea concurenților". Această politică, conform documentelor depuse de US DOJ săptămâna aceasta, "a subliniat că niciun angajat nu ar fi pedepsit pentru luarea de măsuri în conformitate cu [information theft] politică. "

În interiorul Statelor Unite, un e-mail a fost trimis de un oficial american Huawei, care a sugerat că "aici, în SUA, nu condamnăm și nu ne angajăm în astfel de activități, iar un astfel de comportament este interzis în mod expres de politica companiei [HUAWEI USA’s]". a continuat să sugereze că "în unele țări și regiuni străine, o astfel de directivă și program de atribuire pot fi normale și în cursul obișnuit al afacerilor din acea regiune."

Implicarea

Acest program de recompensare din China înseamnă că telefonul tău Huawei din SUA ar putea să te spioneze? Dacă ați fi un angajat al Huawei și ați avut ocazia să modificați codul unui telefon Huawei pentru beneficiul dvs. monetar, ați face-o? Ce-ar fi dacă ar fi posibil ca produsul final să vă trimită informații despre întreprinderile concurente, informații despre care ați putea tranzacționa pentru o recompensă monetară?

Ce zici dacă locul tău de afaceri nu numai că ai spus că nu vei avea probleme în astfel de activități, vei fi recompensat?

Posibilitatea este acolo. Dovezile de programe spyware ilegale, programe malware etc. nu au fost găsite pe niciun smartphone Huawei din Statele Unite până acum – dar este posibil să fie acolo. Există un stimulent, deci posibilitatea este reală.

Rămâneți atenți pe măsură ce continuăm să analizăm documentele furnizate de Departamentul de Justiție al SUA și lucrările asociate. Această situație va deveni mult mai murdară înainte ca toată lumea să fie curată, de care puteți fi sigură.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here