Nintendo a luat jocul de la Super Mario Maker 2, următoarea versiune a sistemului popular de creare a jocului. Versiunea viitoare este în curs de dezvoltare și va fi lansată pentru consola Nintendo Switch în luna iunie a acestui an, a dezvăluit compania în timpul prezentării Nintendo Direct în această după-amiază. Previzualizarea jocului dezvăluie câteva detalii despre lansarea viitoare, iar Luigi face o scurtă apariție într-un costum constructor.

                 

Super Mario Maker a fost lansat inițial în 2015 pentru Wii U, mai târziu ajungând la Nintendo 3DS în 2016. Creatorul jocului sa dovedit extrem de popular printre fanii lui Mario, care pot folosi sistemul pentru a crea și joacă propriile nivele de joc. Continuarea foarte anticipată va fi lansată în iunie.

Versiunea viitoare va fi disponibilă exclusiv pe comutatorul Nintendo, oferindu-i caracteristici complet noi, potrivit Nintendo. "Vor fi noi caracteristici noi și multe elemente noi sunt în dezvoltare în timp ce vorbim, așa că vă rugăm să rămâneți la dispoziție", a declarat Yoshiaki Koizumi de la Nintendo. Din păcate, au fost furnizate foarte puține detalii despre joc

În miniatura video distribuită de Nintendo pe Twitter, atât Mario, cât și Luigi sunt prezenți, ambii purtând costume de constructor. Deși videoclipul de previzualizare se concentrează în primul rând în jurul lui Mario, Luigi are propriul său scurt moment în lumina reflectoarelor, de asemenea.

Elemente din jocul original sunt prezente în teaserul Super Mario Maker 2 care durează un moment pentru a parcurge meniurile și a scoate în evidență noua caracteristică a versanților. Diferite epoci Mario sunt prezente, variind de la retro la moderne. Probabil că Nintendo va avea mai mult de arătat în viitorul apropiat, dar până la acea vreme schimbările exacte rămân un mister.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here