Ieri, Nintendo ne-a surprins pe toți anunțând un nou Nintendo Direct dedicat în întregime Super Mario Maker 2 . Originalul Super Mario Maker a fost unul dintre motivele cele mai bune de a deține un Wii U – dacă nu singurul motiv cel mai bun – deci există cu siguranță o mulțime de emoție pentru această versiune a Switch. În ciuda acestei emoții, Nintendo a păstrat Mario Maker 2 detaliază un secret în cea mai mare parte, dar că toate schimbările de astăzi.
                 

Dacă te-ai bucurat de primul Super Mario Maker cu siguranta vei dori sa renunti la ceva timp astazi pentru a viziona acest Direct. Prezentarea va fi prezentată la ora 3 PM Pacific / 6 PM Est, iar Nintendo spune că va dura aproximativ 15 minute, așa că planificați în consecință.

Există, ca întotdeauna, o varietate de moduri de a urmări acest Direct. Cea mai ușoară este să apăsați butonul de redare de pe videoclipul YouTube încorporat mai sus, la ora 3 PM Pacific. Dacă doriți mai degrabă să vedeți reacții în timp real și memeing de la alți telespectatori, puteți să vă îndreptați spre pagina Twitch a Nintendo și să urmăriți spectacolul de acolo.

Super Mario Maker 2 este cea mai mare parte o cantitate cunoscută în acest moment, deoarece majoritatea dintre noi se așteaptă să fie o versiune îmbunătățită a jocului original. Astăzi, putem să ne așteptăm ca Nintendo să acopere unele dintre noile instrumente de creare a scenei pe care le vom avea la dispoziție, împreună cu modul în care va funcționa componenta online a jocului. Cine știe – poate vor fi și câteva surprize?

Sperăm că majoritatea întrebărilor pe care le avem despre Super Mario Maker 2 vor primi răspuns în doar câteva ore. Vom acoperi anunțurile Direct de aici, la SlashGear, deci stați liniștiți pentru asta. Super Mario Maker 2 este disponibil pe 28 iunie pentru comutatorul Nintendo.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here