Setul cu cască Nintendo Labo VR este un accesoriu destul de cool pe cont propriu, dar după lansare, Nintendo a avansat ante un pic prin lansarea modurilor VR atât pentru Super Mario Odyssey și Legenda de Zelda: Sufletul sălbatice . Se pare ca aceste jocuri nu sunt singurele care primesc moduri VR, cu Super Smash Bros. Ultimate aparent slated pentru a obtine unul urmator. Da, Super Smash Bros. Ultimate, din toate jocurile, este pe punctul de a obține tratamentul cu Labo VR.
                 

Actualizarea care adaugă modul VR va veni mai târziu astăzi, dacă SSBUBot pe Twitter are lucruri corecte. Deși Nintendo nu a lansat note patch-uri oficiale pentru Super Smash Bros. Ultimate versiunea 3.1.0, SSBUBot are toate detaliile pentru noi. Boot-ul publică de obicei informații despre viitoarele patch-uri Ultimate cu câteva ore înainte de a fi lansate și spune că actualizarea lui Ultimate 3.1.0 va fi prezentă în seara asta la ora 18:00 Pacific / 9: 00pm Eastern.

Din păcate, notele de patch-uri scurgeri prin SSBUBot nu merg în detaliu despre ceea ce se poate aștepta de la acest nou mod VR. În Super Mario Odyssey conținutul VR nu se ridică la nimic altceva decât un mod suplimentar mic, în timp ce în Breath of the Wild întregul joc poate fi redat în Labo VR. Asta inseamna ca nu ne putem uita cu adevarat la modurile VR din trecut pentru o idee despre ce sa ne asteptam in Ultimate deoarece Odyssey si BotW .

În orice caz, modul Ultimate nu este singurul lucru care vine împreună cu versiunea 3.1.0. Odată ce actualizarea a fost aplicată, veți putea să "trimiteți amiibo dvs. pe călătorii pentru tren" și să vă alăturați altor luptători FP. Acești FP Fighters vor putea, de asemenea, să participe și la Battle Arena, astfel încât să puteți arăta celor mai buni luptători amiibo prietenilor dvs. online.

În ansamblu, sună ca un patch destul de interesant. Din moment ce Nintendo nu a confirmat încă conținutul de 3.1.0, luați ceea ce auziți de la SSBUBot cu un bob de sare, dar merită să subliniem că botul a fost corect cu aceste scurgere în trecut. Vom păstra ochii descuși pentru mai multe detalii despre modul VR VR al lui Ultimate deci stați bine acordat pentru asta.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here