HMD Global a început să laude și să vândă telefoanele cu marca Nokia, dar, adevărat, se spune că încă lipsește un singur lucru. HMD Global nu a lansat încă un adevărat model de pilot și Nokia-PureView mult-așteptatul său ar putea fi foarte bine. Și mulțumită unui teaser pentru MWC 2019, știm acum cât mai mult de așteptat trebuie să facem înainte de a vedea unul dintre cele mai nebunești telefoane din acest an

                 

Acordat, nu este la fel de nebun ca telefoanele fără buton Meizu Zero și Vivo APEX 2019 Concept. În schimb, Nokia 9 este de așteptat să fie nebun de cameră, cu primul smartphone din lume cu mai mult de patru camere. Iar acum, semnalele oficiale MWC 2019 raportate de HMD Global o confirmă destul de mult.

HMD pare să fi făcut intenționat prea întunecat pentru a vedea, dar dacă loviți strălucirea și contrastați puțin, veți vedea că o parte din setul de penta-lentile se ascunde în umbre. Da, sunt doar patru camere afișate deoarece cel de-al cincilea plus un alt senzor este acoperit de test pe o parte. Dacă această invitație este adevărata afacere, este tocmai confirmarea oficială a ceea ce am auzit în ultimele luni.

Ceea ce am auzit până acum indică o adevărată emblematică Nokia. Acestea includ specificații cum ar fi un Snapdragon 845, un ecran AMOLED de 2960 × 1440 de 5,99 inch, o memorie RAM de 6 GB, o memorie de 128 GB și Android 9 Pie. Un lucru pe care aceste teasere le adaugă la lista pe care nu am mai auzit-o vreodată. Se pare că HMD Global ar putea sări pe designul gaurii și a pus unul pe fața Nokia 9 PureView. O explicație alternativă ar fi aceea că HMD Global va dezvălui un al doilea telefon, Nokia 6.2, despre care se zvonește de asemenea că are un aparat de fotografiat autoportret

Modul în care vor funcționa cele cinci camere nu este încă un mic puzzle în acest moment. În mai puțin de o lună, însă, vom primi răspunsul în cele din urmă, în timp ce HMD Global va dezvălui Lumea Nokia 9 PureView în lume pe 24 februarie.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here