Apple a avut cea mai mare atenție grație bug-ului FaceTime, care poate fi pentru că rareori primește astfel de defecte grave. Sau cel puțin rareori sunt raportate. Cu toate acestea, natura mai deschisă a Androidului, aduce exploatările la lumină mai ușor și mai regulat, ceea ce, teoretic, ar trebui să însemne că și ele se vor sparge mai repede. Ultimul buletin de securitate Google menționează un astfel de bug care ar putea permite hackerilor să ruleze coduri arbitrare pe telefonul dvs., pur și simplu făcând utilizatorilor să deschidă o imagine a unei pisici drăguțe pe telefonul dvs. Android.

                 

OK, nu este corect să dai vina pe feline deoarece fotografia poate fi de orice animal, loc sau lucru. Ceea ce face ca imaginea să fie letală nu este ceea ce descrie, ci formatul în care este. Mai exact, Google raportează că o imagine atentă în format PNG, atunci când a fost deschisă, ar putea permite unui atacator să execute un cod cu acces privilegiat. Acest lucru, la rândul său, ar putea duce eventual la situații în care un atacator ar putea avea acces la date sau, mai rău, să-și deturneze telefonul.

Având în vedere cât de ușor ar părea procesul și cum aproape toate dispozitivele Android sunt vulnerabile la acesta, Google nu a publicat încă detalii despre exploatarea de securitate. Nu au fost încă publicate rapoarte despre exploatări active, dar ar putea fi doar o chestiune de timp. Vestea bună este că același buletin de securitate include și soluția pentru asta. Vestea proastă este că acesta este Android despre care vorbim.

În timp ce telefoanele Google Pixel și Nexus, precum și PH-1 esențial, au primit cea mai recentă actualizare de securitate, majoritatea telefoanelor Android din sălbăticie nu au. Unele ar putea fi încă la patch-urile de securitate din decembrie. Deoarece vulnerabilitatea afectează toate dispozitivele de pe Android 7.0 Nougat până la Android 9.0 Pie, accesul este destul de larg. Sperăm că nu va lua un exploatare reală și distructivă înainte ca producătorii de echipamente originale să înceapă din nou.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here