Utilizatorii de Windows au rău cu actualizările. Este destul de rău ca ei să fie bineveniți de actualizări de fiecare dată când își pornesc PC-urile, sunt, de asemenea, forțați să instaleze actualizări uneori rupte și trebuie să treacă prin ciclul de repornire, sperând că vor obține un sistem de lucru în cele din urmă. Deși nu la fel de atroce, actualizările mobile încă mai lasă loc pentru îmbunătățire. Din fericire, se pare că Google face unele îmbunătățiri pentru modul în care actualizează pe Android, cel puțin cu propriile sale telefoane Pixel.

                 

Actualizările Android, cel puțin cele obișnuite cu patch-uri de securitate, vin doar o dată pe lună și aproape de începutul lunii. Acest program oarecum previzibil permite utilizatorilor să-și retragă o parte din timpul de întrerupere al telefonului Pixel. Cu toate acestea, nu este consecventă și, uneori, într-adevăr, nu există niciun mod de a rula actualizarea în mijlocul muncii dvs.

Ei bine, acum poți, un fel de. Dacă aveți un telefon Pixel, este posibil să fi observat că descărcarea actualizării din februarie 2019 oferă o opțiune de întrerupere a actualizării. De fapt, se va întrerupe automat când sistemul detectează că utilizați în prezent telefonul. Acest lucru evită blocarea dispozitivului în jos cu actualizări în timp ce vă aflați în mijlocul unui important apel sau activitate.

Odată ce actualizarea a fost descărcată și instalată, trebuie totuși să efectuați procesul de repornire inevitabil. Nicio problemă dacă nu ești încrezător că nu se va întâmpla nimic rău, dar întotdeauna Legea lui Murphy este pregătită să renunțe când nu te aștepți. Dacă preferați să reporniți telefonul când dormiți liniștit, aveți acum opțiunea să o faceți și la ora 2:00 AM

Împreună cu actualizările de sistem fără sudură care instalează actualizarea pe o a doua partiție în fundal, aceste funcții noi vizează reducerea timpilor de întrerupere datorate actualizărilor firmware-ului. Indiferent dacă aceste caracteristici ajung pe telefoane non-Pixel, este totuși ceva ce sperăm că se va întâmpla, de asemenea. Cu condiția ca producătorii de echipamente originale să nu fi făcut deja acest lucru, adică

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here