Doar când ai crezut că trecerea peste camerele de ridicare a trecut, energizatorul vine să-l mențină și să meargă și să meargă. Da, faimosul producător de baterii și, uneori, producătorul de smartphone-uri vor debuta în curând nu unul, ci doar două telefoane aproape fără rost, care își ascund camerele din față. Cu toate acestea, dacă ele diferă de fapt pe piața smartphone-urilor saturate, este o altă întrebare în întregime.

                 

Energizer, care își dă brandul producătorilor de telefoane reale, cum ar fi Avenir în acest caz, a avut deja câteva smartphone-uri sub numele său. Unii dintre ei au jucat pe popularitatea companiei când vine vorba de baterii. Mulți dintre ei sunt ciudați.

Dacă nu era pentru Vivo NEX S, aceste două noi telefoane Energizer ar fi fost, de asemenea, etichetate ca fiind ciudate. În prezent, acestea vor fi văzute mai degrabă ca târziu la petrecere. Dispozitivul Energizer Ultimate U620S Pop este alimentat de un MediaTek Helio P70 cu memorie RAM de 6 GB și memorie de 128 GB, marcându-l ca fiind un telefon mai mare, în special cu ecranul FHD + de 6,2 inch. Energizer Ultimate U630S Pop, în ciuda numărului mai mare, se micșorează puțin cu un MediaTek Helio P22, 4 GB de memorie RAM, 64 GB de spațiu de stocare și un ecran HD de 6,3 inch

Ultimate U620S Pop are camere triplu pe spate compus dintr-un senzor principal de 16 megapixeli, un senzor de 5 megapixeli ale cărui capabilități rămân necunoscute și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. U630S Pop reduce la două, eliminând camera de 5 megapixeli. Stelele reale, cu toate acestea, sunt camerele duble care apar din corp, dezvăluind un senzor de 16 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

Informația nu menționează modul în care aceste camere cresc și coboară, dar sunt șanse să folosească motoarele și izvoarele. Aceste două sunt de fapt doar o parte din 26 de telefoane noi pe care Energizer intenționează să le inunde cu MWC 2019.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here