Meizu și Vivo încearcă să introducă o nouă rasă de smartphone-uri, un fel de smartphone pe care Apple chiar crede că îl analizează. Tipul de smartphone care este de sticlă pe toate laturile și marginile, neîntrerupt de orice cusătură sau gaură, deoparte, poate pentru camerele de pe spate. Meizu Zero și Vivo APEX 2019 Concept Phone sunt cu adevărat atracții pentru a privi. Încă mai lasă câteva întrebări deschise, probabil că li se va răspunde la MWC 2019 săptămâna viitoare. Dar dacă li se răspunde sau nu, există câteva lucruri care fac acest tip de telefon unibody cu mult înainte de timpul lor.

                 

Controalele tactile

În ciuda faptului că au avut telefoane cu ecran tactil timp de aproape un deceniu acum, oamenii nu au evoluat încă până la punctul de a nu avea nevoie să simtă ceea ce presează. Sigur, ne-am folosit mai mult sau mai puțin pentru a tasta pe ecrane tactile, dar aproape nimeni nu a putut să scrie fără să privească ecranul.

O astfel de utilizare "orb" vine în special la îndemână cu acțiuni rapide, cum ar fi blocarea telefonului sau, mai important, scăderea volumului în caz de urgență. Cu butoane invizibile capacitive, veți fi forțat să vă uitați întotdeauna și verificați dublu că presați zona din dreapta, ceea ce vă poate costa timp și demnitate.

Butoane care funcționează tot timpul

Butoanele non-fizice, în special cele care utilizează senzori pentru a determina presiunea și locația, se bazează în mod natural pe o anumită cantitate de software care să funcționeze. Așa cum am văzut din când în când, software-ul nu este 100% fiabil. Uneori va eșua, uneori va avea bug-uri.

Când aveți un telefon care nu răspunde, ultimul lucru pe care îl veți dori este un buton de alimentare care necesită software de lucru în mod corespunzător pentru resetarea hard a dispozitivului.

Încărcare fără fir

Încărcarea wireless s-a prins în sfârșit după ani de zile. Dar, deși a devenit într-adevăr mai popular, tehnologia se află încă în spatele încărcării prin cablu. Există tehnologii rapide de încărcare fără fir, desigur, dar unele sunt deținute de anumite mărci.

În plus, nici unul dintre ei nu poate ține o lumânare la cel mai rapid tehnologie de încărcare cu fir. Încărcarea fără fir poate fi convenabilă uneori, având opțiunea de a obține 30-50% în doar câteva minute poate fi un salvator.

Transfer de date wireless

Chiar mai rău decât performanța de încărcare fără fir este transferul wireless de date. Da, încărcăm fișiere în cloud, dar funcționează numai pentru câteva fișiere mici. Când vine vorba de fișiere mari sau de comunicarea cu software-ul desktop, veți avea nevoie de o conexiune locală.

Cablul este întotdeauna mai rapid și mai fiabil decât cel wireless. Vivo pare să aibă un "ieftin" sub forma unui MagPort pe spatele Conceptului APEX 2019, dar care a pus un neg negru pe suprafața fără sudură.

Accesorii

Porturile fizice nu sunt doar pentru încărcare și transferuri de fișiere. A apărut o tulburare în timpul mufei USB-C, iar mufa pentru căști se transformă tocmai datorită modului în care accesoriile blocate de terțe părți și cazurile de utilizare pe care le-au activat.

În timp ce viitorul poate vedea o nouă rasă de accesorii fără fir, tehnologiile și produsele actuale sunt încă destul de limitate. Meizu și Vivo vor vedea telefoanele lor practic evitând această piață, transformându-le în grădini foarte frumoase, dar foarte izolate, cu pereți de sticlă.

Durabilitate

Tot ce pahar vine la un preț și JerryRigEverything lui Zack Nelson va avea o zi de câmp care o arată. Pe de o parte, fără cusături sau puncte de intrare, aceste telefoane fac ca praful să fie praf, impermeabil și, probabil, rezistent la îndoire. Cu toate acestea, acestea vor fi chiar mai predispuse, în special fără metal sau plastic, pentru a difuza forța de impact. Și doar o fisură din orice parte ar putea afecta întreaga integritate a dispozitivului.

Repairability

Asta ne aduce la subiect de reparații. Reparațiile telefonice sunt deja dificile și scumpe în zilele noastre, și asta e cu sandwich-ul obișnuit din sticlă-metal. Imaginați-vă cât de dificil va fi un telefon care nu are nici o modalitate vizibilă și ușoară de a se deschide. Și, spre deosebire de telefoanele din zilele noastre, ruperea sticlei pe spate va necesita înlocuirea întregului corp

Wrap-up

Nu există nici un argument că conceptul Meizu Zero și Vivo APEX 2019 sunt telefoane frumoase. Ei par să apeleze la o anumită estetică umană care dorește desene și modele neîntrerupte și fără sudură. Poate că într-o zi vom vedea chiar și astfel de telefoane ale căror ecrane se înfășoară în mod similar în toate părțile, deși acest lucru va aduce propriile probleme de uzabilitate.

Deocamdată, aceste telefoane superbe pot fi destul de utile, dar frumusețea lor poate să fi venit la un preț prea mare în uzabilitate, fiabilitate și reparație

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here