Puține companii se pot lăuda de a avea afaceri care fac componentele pentru propriile smartphone-uri. Multe dintre părțile critice ale telefoanelor Samsung provin din companiile multiple ale companiei și același lucru se poate spune și pentru ecrane și baterii LG. Apoi este atât de nedumerit și ironic faptul că telefoanele Xperia nu au beneficiat de experiența Sony în imagistică. Acum, un Sony exec vine curat și indică trecutul conflict intern dintre întreprinderi ca fiind cauza principală a acestei stări de situație tristă.
                 

Pentru a fi corect, Sony se află în poziția unică și dificilă de a avea o afacere care nu doar face senzori de imagine, ci și camere de luat vederi. De aceea, de ani de zile, a existat o ruptură între echipa de imagistică a Sony și echipa sa mobilă. Pentru a face acest lucru scurt, primul nu vrea ca acesta din urmă să facă un smartphone de 800 de dolari, care ar face o cameră de 3000 de dolari redundantă.

Acesta este un lucru din trecut acum, Sony Senior Manager al Global Marketing Adam Marsh asigură recenzii de încredere. În conformitate cu un nou management, Sony a depășit mai mult sau mai puțin decalajul dintre aceste două companii concurente. Sau pentru a fi mai precis, CEO-ul Sony Kenichiro Yoshida a pus capul fostului cap de imagine digital Kimio Maki în funcția de șef al Sony Mobile.

Rezultatul este Xperia 1, care este primul telefon Sony pentru a obține o caracteristică de nivel alpha, cum ar fi Eye AF. Ar putea dura ceva timp înainte ca lucrurile să se normalizeze, dar promisiunea este că viitoarele telefoane Xperia vor obține în cele din urmă unele, dar nu toate, capacitățile găsite în camerele digitale Sony.

Întrebarea mai mare, cu toate acestea, este dacă o astfel de mutare nu este prea târziu. Telefoanele Sony Xperia au rămas mult timp în spatele competiției și în timp ce aparatele foto sunt un departament important, este doar unul dintre multe.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here