Bolnav de a umple spațiul limitat de pe telefon cu aplicații, fotografii și videoclipuri? Uneori, în viitorul apropiat, smartphone-ul dvs. ar putea fi livrat cu mai mult de un terabyte (1TB) de stocare internă și va rula de 10 ori mai rapid decât o cartelă de memorie standard

Samsung este cel mai cunoscut pentru fabricarea smartphone-urilor, însă divizia de memorie a companiei – una dintre cele mai profitabile unități – tocmai a anunțat că a început să producă în masă un cip de stocare flash pentru telefoane de 1TB. Nu există niciun cuvânt în privința momentului când vor fi în interiorul smartphone-urilor, dar Samsung a declarat că intenționează să crească producția în prima jumătate a acestui an.

"În curând, entuziaștii smartphone vor putea să se bucure de o capacitate de stocare comparabilă cu un notebook notebook premium, fără a fi nevoiți să împerecheze telefoanele cu carduri de memorie suplimentare", a spus Samsung.

Capacitatea de 1 TB este de două ori mai mare decât cea pe care a produs-o compania coreeană. Cel mai nou cip a dat modelului Galaxy Nota 9 un model de 512GB care trece de terabyte când un card SD de 512GB este adăugat. Această nouă descoperire promite să ofere acest lucru fără ajutorul unui card, însă compania sa bucurat de performanțe îmbunătățite.

Samsung a declarat că noul său tehnic atinge viteze de până la 1.000 megaocteți pe secundă (MB / s) – care ar transfera un video Full HD de dimensiune de 5 GB în doar cinci secunde pentru a transfera, spre deosebire de aproape un minut cu cartele convenționale microSD . Memoria sporită va permite, de asemenea, o fotografie video de înaltă rezoluție de o calitate mai bună, datorită vitezei mai mari de citire aleatorie.

Sună bine, dar ar putea nava asta înainte de sfârșitul anului? Moara de zvonuri de la Samsung deja speculează că viitoarea Nota Galaxy 10 ar putea include un model de 1TB, însă în acest stadiu nu există dovezi concrete. Păstrați un ochi pentru scurgeri viitoare pentru mai multe sugestii.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here