Andy Rubin a făcut un tweet astăzi și a confirmat că firma pe care a început-o, Essential, era încă în afaceri. Primul motiv cel mai evident că ar fi spus ce a făcut a fost că compania are mai mult hardware în magazin – ca un telefon esențial 2. Dar poate că el a fost presat de fani până la punctul în care el nu a putut ajuta dar dau câteva confirmări că societatea nu va lăsa complet clienții în întuneric.
                 

Telefonul esențial original PH-1 nu sa vândut foarte bine la început. Când a fost lansat pentru prima dată, utilizatorii nu s-au îmbogățit pentru a-l ridica – în mare parte din cauza unor comentarii insuficiente din partea publicațiilor de tehnologie din întreaga lume. După ce telefonul a scăzut în cele din urmă în preț și a vândut o cantitate relativ substanțială de unități, a existat un fel de urmărire a cultului pentru mașină – și marca.

Andy Rubin a mers la Twitter înapoi pe 4 septembrie 2018 pentru a relua un mesaj de la scriitorul Droid-Life Kellen. Acest mesaj a inclus textul "vă rugăm să faceți un alt telefon, @ esențial" și sugestia că telefonul esențial a primit actualizări de software mai rapid decât chiar propriile telefoane Pixel ale companiei Google.

Un alt utilizator de numele lui Will Pinner a răspuns în aceeași zi, spunând: "Nu doar re-tweet @ @ Arubin, anunță ceva! Acesta a fost primul telefon Android pe care nu l-am obligat să-l șterg din fabrică după un an (sau mai puțin!).

Între timp, mergem până la 11 iunie 2019, iar Andy Rubin ia răspuns lui Will Pinner, spunând: "Mulțumesc. Vom face un anunț. Ține-te bine."

Probabil, Rubin a fost online pe 4 septembrie 2019, pe 10 septembrie, pe 24 septembrie și pe câteva zile în octombrie – toate în 2018, după cum indică datele cele mai recente Tweets. Probabil că nu semnează prea des – sau cel puțin nu răspunde sau tweet foarte des.

El are foarte mult în minte, la urma urmei – cele mai recente două tweet-uri de non-reply au avut de-a face cu un raport al New York Times și timpul petrecut la Google, precum și consecințele acestuia.

De asemenea, a făcut un singur articol pe 4 aprilie, altul pe 26 aprilie și un total de două tweets astăzi. Unul a fost vorba despre tweet-ul vorbit mai sus, celălalt răspunde unui utilizator al unui telefon esențial PH-1 care a experimentat o pauză de ecran aleatorie.

Rubin tweeted pe 26 aprilie unui fan esențial despre cumpărarea unui telefon esențial PH-1 în cutie și cel mai bun tweet al lui KEY a revenit pe 4 aprilie. Atunci Rubin spuse: – Hah. Ce crezi că facem aici? Suntem o companie de produse de consum. Inginerăm lucruri reci. În cele din urmă, lucrurile interesante sunt lansate. Vei vedea. * fața cu fermoar *

Nu cred că cel mai nou tweet este dovada definitivă că urmează să fie un telefon esențial PH-2 chiar după colț. Cred că este un alt indiciu că Rubin nu pleacă esențial – oricum, nu încă. Dacă există o altă piesă de hardware, traversez degetele că este un telefon ceva mai mare – dar vom vedea!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here