OnePlus deja a sugerat că simpla adăugare de 5G la un telefon ar putea deja să înjosească în mod semnificativ prețul, dar asta nu-l oprește pe Samsung să arunce ceva și totul în primul său smartphone de 5G. Raportul mass-media coreean că Galaxy S10 X, care se presupune că este numele acelui telefon, va fi punctul culminant al gamei Samsung de la începutul lui 2019, cu o etichetă de preț echilibrată. Din fericire, Samsung va inunda piata cu alte optiuni.

                 

În mod firesc, nu ne-am gândit la cât de mult mai multă funcționalitate 5G adaugă la costul de construcție al unui telefon, ci doar la judecarea celorlalte specificații ale modelului Galaxy S10 X, puteți deja să simțiți cât de bun este telefonul va fi. Practic, luați tot ce am auzit despre Galaxy S10 și formați-l până la 11.

Cât de multă memorie ai nevoie? Galaxy S10 X ar avea destule, cel puțin 10 GB de memorie RAM, poate chiar și 12 GB. Se spune că spațiul de stocare este de cel mult 1 TB, și asta e chiar fără o cartelă microSD. Și dacă aparatul de fotografiat este chestia ta, smartphone-ul se va purta după Galaxy A9 (2019) și va avea patru camere pe spate, completate de două pe față. Toate acestea vor fi alimentate de o baterie mare de 5.000 mAh.

Toate acestea, inclusiv ecranul Super AMOLED de 6,7 inci și scanerul de amprente pe ecran, vor asigura cu siguranță prețuri, probabil în jur de 1,800,000 KRW (1.600 de dolari). Desigur, nu este ceva ce majoritatea consumatorilor se va orienta oricum, având în vedere cât de rare sunt rețelele 5G în acest moment. Samsung își va răspândi produsele pe grupe de prețuri cu Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 și Galaxy S10 +, de la 800.000 KRW (715 $) până la 1.600.000 KRW (1.400 $).

De asemenea, raportul dezvăluie momentul în care telefoanele vor fi lansate după anunțul din 20 februarie neambalat, cel puțin în Coreea. Cele trei telefoane LTE sunt așteptate să apară pe 8 martie, iar telefonul 5G Galaxy S10 X va fi lansat mai târziu pe 29 martie.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here