Cu închiderea MWC 2019, nu este deloc neașteptat să auzi producătorii de smartphone-uri care încep să creeze hype în jurul viitoarelor smartphone-uri. De asemenea, nu e de mirare că mulți dintre ei au zgomotat în jur de 5G. LG a confirmat oficial că va anunța o lună viitoare, iar noul concept "Apex 2019" de la Vivo va fi de asemenea primul telefon de 5G. Firește, Huawei este, de asemenea, în ching, dar telefonul 5G pe care îl va prezenta la MWC va avea mai mult decât un singur talent pentru a se prezenta.

                 

Ambițios și agresiv ca oricând, Huawei nu se va mulțumi pentru a avea doar un telefon de 5G ca cel mai mare rival al lui Samsung, care se așteaptă să aibă. În schimb, va fi o combinație de cele mai multe cuvinte cheie și tendințe pe piața smartphone-urilor. Da, primul său telefon de 5G va fi și primul telefon pliabil.

Huawei deja a sugerat că lucrează deja pe propriul telefon pliabil atâta timp cât Samsung a fost. Spre deosebire de Samsung, care și-a tachinat deja prototipul anul trecut, Huawei încă nu avea nimic de arătat. Se pare că va fi deschisă floodgates luna viitoare și apoi unele.

Telefonul Huawei 5G va avea încă un truc în mânecă. În briefing-ul său înainte de lansarea pe piață, a numit un nou modem Balong 5000, care va propulsa experiența sa de 5G. Cu toate acestea, acest modem va include de asemenea funcționalitatea 4G, 3G și legacy 2G, făcându-l primul modem pentru a include toate opțiunile de conectivitate într-un singur chipset.

Huawei intenționează în mod clar să ajungă la cer în acest an și să-și arate puterea de 5G în mai multe moduri decât una. Mai mult decât marketingul, ar putea fi, de asemenea, o mișcare strategică pentru a arăta unor piețe ceea ce s-ar putea să le lipsească prin eliminarea tehnologiei și hardware-ului companiei.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here