LG are acest obicei destul de amuzant de a anunța produsele înainte de a le anunța. Sau cel puțin să-i dezvăluie trăsăturile înainte de timpul potrivit. Nu că ne plângem. Acest obicei nu a schimbat nici un pic, deci nu este prea surprinzător faptul că LG a confirmat oficial că va prezenta un smartphone de 5G la MWC 2019 luna viitoare. Dar mai mult decât atât, este, de asemenea, dezvăluie cele trei caracteristici cheie pe care le va avea telefonul.

                 

Bineînțeles, nu a existat nici o îndoială că LG nu ar sari pe banda de 5G. De fapt, a fost unul dintre primii producători de echipamente originale care s-au angajat să facă acest lucru în mod public. Înapoi în luna august a anului trecut, a anunțat un parteneriat cu Sprint pentru a aduce viitorul său telefon cu 5G în SUA. În Europa, acesta va fi, desigur, în parteneriat cu mai mult decât un singur operator de rețea.

Dar mai mult decât existența telefonului în sine, LG a dezvăluit câteva detalii despre el. De exemplu, va avea o cameră de răcire a vaporilor care pare a fi madul în aceste zile, în special în rândul smartphone-urilor de jocuri. Se remarcă faptul că această cameră este de 2,7 ori mai mare decât conducta de încălzire de modă veche LG V40

LG se mândrește și cu faptul că telefonul său 5G va avea o baterie de 4.000 mAh, cu 20% mai mare decât LG V40. Acest lucru este de a ține pasul cu cerințele mai performantelor Qualcomm Snapdragon 855, precum și de utilizarea conexiunii mai puternice de 5G.

Împreună, aceste două caracteristici se referă la ceea ce LG a spus că au fost principalele preocupări pe care le au utilizatorii cu privire la un telefon smartphone cu 5G. Curios, el continua sa compare telefonul cu LG V40, probabil sugerand ca telefonul sau 5G va fi un model modificat 2018 si nu pe baza modelului LG G8

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here