Se pare că februarie 2019 va fi luna telefonului pliabil. Nu numai că Samsung este de așteptat să dezvăluie pe deplin smartphone-ul pliabil la următorul eveniment Unpacked, dar acum Huawei a publicat un nou teaser care nu lasă o mulțime de imaginație. Huawei a anunțat un eveniment de dezvăluire care va avea loc la sfârșitul lunii februarie, iar teaserul care a însoțit anunțul pare să sugereze că telefonul pliabil al Huawei va fi subiectul zilei.

                 

Evenimentul de presă al Huawei este programat să aibă loc în 24 februarie 2019 la Barcelona. Asta, desigur, este cu o zi înainte ca MWC 2019 să înceapă oficial, așa că Huawei încearcă să-și aducă noul telefon în fața consumatorilor puțin la începutul acestui an

Teaserul pe care Huawei la publicat pe Twitter arată ceea ce pare a fi un dispozitiv pliabil de un fel și de fapt pare să se potrivească destul de frumos cu un nou set de renderuri care au apărut noaptea trecută. Telefonul pliabil al Huawei nu este un secret în acest moment, deoarece CEO-ul companiei a vorbit deschis despre el de câțiva ani. Deși a fost o așteptare lungă, se pare că totul se va termina.

Până la 24 februarie se va lansa în jurul valorii de, Huawei va fi, probabil, concurente pentru atenție în ceea ce privește smartphone-urile pliabile. Samsung isi pastreaza urmatorul eveniment Unpacked cu doar cateva zile inainte, pe 20 februarie, si desi Galaxy S10 este aproape sigur sa fie dezvaluit in timpul evenimentului, asteptam de asemenea compania sa-si debuteze smartphone-ul pliabil. Telefonul a fost tachinat anterior în cadrul Conferinței anuale a dezvoltatorilor de la Samsung, însă acest lucru ne-a lăsat cu mai multe întrebări.

Deci, până când suntem în luna martie, am fi putut foarte bine să avem Huawei și Samsung mergând cap-la-cap pentru dominația pliabilă a telefonului. Conferința de presă a lui Huawei de la MWC începe la ora 8 dimineața, duminică, 24 februarie, și ca întotdeauna vom acoperi evenimentul așa cum se întâmplă aici la SlashGear. Rămâi acordat pentru mai mult

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here