Onorarea a lansat oficial premiul Honor View 20 de astăzi la Paris. Honor este sub-brandul Huawei pentru telefoanele cu rază medie. Iar View 20 nu arata ca smartphone-ul tau mediu – compania a comercializat crestina pentru un afisaj cu gaura-pumn

Onoarea consideră că acest design nu este la fel de intruzitiv ca o notă centrată. Și zvonul că Samsung ar putea pune și un afișaj cu gaură în Samsung Galaxy S10

Am jucat cu Honor View 20 pentru un pic de timp, și cu siguranță e diferit de un notch în stilul iPhone-ului. Să începem cu micile detalii care mă supără. Decupajul de 4,5 mm pentru aparatul de fotografiat selfie nu este exact în colțul dispozitivului și arată puțin ciudat, cu un meniu standard Android. Cumva, vreau ca decupajul să fie centrat pe verticală – nu este.

Și totuși, când te uiți la fotografii și videoclipuri, arată minunat. După câteva minute, abia o observați. Se simte ca o altă icoană în zona de notificare, în timp ce restul este doar s-c-r-e-e-n. Sper ca mai multe companii vor urma această tendință.

Dispozitivul dispune de un ecran LCD de 6,4 inci, cu colțuri rotunjite – am folosit afișaje OLED de câțiva ani și este greu să te uiți la ecranele LCD din nou. Este aproape la fel de mare ca un iPhone XS Max. În timp ce nu puteți găsi o copertă în partea superioară a dispozitivului, View 20 are încă o bărbie – un mic cadru în partea de jos a dispozitivului.

Spre deosebire de P20 Pro de la Huawei, compania a mutat senzorul de amprentă digitală în partea din spate a dispozitivului. Are două camere pe spate – un senzor Sony IMX596 de 48 megapixeli, precum și un al doilea senzor ieftin pentru detectarea obiectelor în 3D și adăugarea de neclarități de fundal utilizând caracteristicile software.

Huawei / Honor și-a actualizat sistemul pe un cip. Compania a lucrat pe propriile jetoane în loc să lucreze cu Qualcomm sau Samsung. Rezultatul este un nou sistem Kirin 980 pe un cip. La fel ca Apple A12 Bionic, compania utilizează acum un proces de fabricare de 7nm. Telefonul are o baterie de 4.000 mAh

Este livrat în patru culori – Black Midnight, Sapphire Blue, Phantom Red și Blue Phantom. După cum puteți vedea pe fotografii, compania își stabilește în continuare telefoanele în afară de competiție datorită spatelor colorate cu reflecții fascinante. De data aceasta, Honor View 20 are un model în formă de V pe spate. Din nefericire, atrage amprentele ca nebunul.

Honor View 20 va fi disponibil începând de mâine pentru € 569 / £ 499 pentru 6GB de memorie RAM și 128GB de stocare, sau 649 € / £ 579 pentru 8GB de memorie RAM și 256GB de stocare. Ca de obicei, Huawei / Honor se concentrează pe Asia și Europa.

Dar cea mai bună parte despre acest nou telefon este că ai un aspect exclusiv pentru Fortnite când îl cumperi. Ce altceva ai nevoie de la un telefon

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here