Afișajul pe Sony Xperia este foarte înalt, slab sau lung – totuși doriți să vă uitați la el. Are un raport de aspect de 21: 9, ceea ce înseamnă că acesta este unul dintre cele mai ciudate smartphone-uri care au dezvăluit acest an până acum. Acest telefon va apărea probabil în plin (oficial) la Congresul Mobile World de la sfârșitul lunii februarie – dar până atunci, avem mai multe detalii scurse

                 

Acest smartphone se numește Sony Xperia XA3 și este unul dintre cele trei smartphone-uri de la jumătatea distanței, cel mai probabil se îndreaptă spre Mobile World Congress și se va lansa cândva în martie. Cele trei telefoane au fost scurgate prematur în octombrie în parte – deși acum s-ar părea că scurgerea menționată a fost puțin mai incompletă decât am bănuit anterior.

Scurgerile anterioare au sugerat că acest smartphone avea un afișaj de 5,9 inch, care a fost deja un salt semnificativ de la predecesorul său. Precedentul acestui dispozitiv a fost Xperia XA2, care avea un afișaj de 5,2 inch. Acum, dacă imaginile noi aici sunt reale și finale, randările pe care le-am văzut înainte nu au fost destul de perfecte. Înainte, se părea că ar fi existat o barbă și o frunte semnificative la afișaj. Acum, arata ca barbia este totusi disparuta, in timp ce fruntea este aici in FORTIA FULL!

Dacă raportul de aspect a crescut într-adevăr la 21: 9, probabil că avem un ecran de 6,1 inch – sau acolo. Există șanse mari ca senzorul de amprentă digitală să stea inevitabil sub butonul de alimentare din lateral. Zvonurile au indicat de asemenea un Qualcomm Snapdragon 660 SoC (procesor) cu memorie RAM de 6 GB. Ne așteptăm la o stocare internă de aproximativ 64 GB, precum și la o extindere a stocării microSD.

De asemenea, ar putea fi faptul că nu privim de fapt Sony Xperia XA3, dar Sony Xperia XA3 ULTRA. Dacă da, acest dispozitiv ar fi un ecran de 6,5 inch cu rezoluție Full HD +. Altfel, specificațiile sunt în mare parte aceleași ca XA3 (non-ultra).

Observați de mai jos că scurgerea mai devreme a avut niște rame mai aspectate în față, dar un aspect foarte asemănător. Este posibil ca Sony să fi făcut unele modificări din moment ce scurgerea – sau redactorul de scurgere ar fi putut doar interpreta desenele CAD ușor incorect – cine poate spune?

Această scurgere cea mai nouă cu imaginile de mai sus pare a fi cea care se află chiar înaintea produsului final – și este, cel mai probabil, cea mai corectă dintre scurgerile pe care le-am văzut până acum

În orice caz, aceste dispozitive vor apărea probabil la Mobile World Congress 2019. Acolo, întreaga gamă va fi dezvăluită cu dispozitivele de vârf și inferior. Congresul Mondial Mobile începe la 25 februarie 2019 și are loc la Barcelona, ​​Spania. Vom fi acolo – căutați acoperirea pe prima pagină a lui SlashGear când vine momentul!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here