Aplicația de mesagerie Telegram, care a crescut în popularitate pe măsură ce consumatorii caută mai multe alternative la centrele de text și Messenger, au primit o actualizare majoră pe mai multe platforme. Odată actualizat la versiunea 5.2, utilizatorii telegrame vor primi cinci secunde pentru a "anula" ștergerea chat-ului sau a istoricului. Actualizarea aduce și alte modificări, inclusiv restricționarea tuturor membrilor unui grup de a posta conținut specific și animații noi.

                 

Telegramele oferă utilizatorilor de dispozitive mobile și desktop funcții de mesagerie asemănătoare celor obținute în alte servicii populare, inclusiv Facebook Messenger și WhatsApp. Serviciul a fost în jur de ani de zile, dar a crescut în popularitate datorită opțiunii sale de criptare și caracteristicilor de confidențialitate.

Abilitatea de a rechema chat-urile și istoricul șters pentru câteva secunde după ce a lovit butonul de ștergere este, fără îndoială, cea mai bună parte a actualizării, oferind utilizatorilor cinci secunde prețioase pentru a-și schimba mintea și pentru a-și lua datele înapoi. Butonul "anula" este disponibil numai pentru cele cinci secunde, deși – după ce dispare, mesajele și istoricul sunt șterse definitiv.

În plus față de noul suport, Telegram v5.2 permite grupurilor să restricționeze toți membrii săi să trimită grupului anumite tipuri de conținut. O altă schimbare se învârte și în jurul grupurilor, și anume setările de grup unificate pentru comutarea între istoricul persistent, publicarea grupurilor și configurarea administratorilor cu permisiuni granulare.

Actualizarea aduce, de asemenea, noi opțiuni de sortare în meniul "Contacte" al aplicației – utilizatorii pot acum sorta în funcție de ultima dată când utilizatorul a fost văzut sau de numele lor. În cele din urmă, actualizarea adaugă noi animații care apar când utilizatorul descarcă sau încarcă conținut media.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here