Adesea audeți știrile despre cazurile de înaltă calitate care sunt soluționate cu unele amenzi mari, inclusiv cele care au fost depuse de consumatori ca procese de acțiune în clasă. Cu toate acestea, tu rareori aici, cu privire la faptul că această înțelegere ajunge la consumatorii afectați. Pe lângă faptul că trebuie să depuneți o cerere, oamenii trebuie să știe mai întâi că chiar au dreptul la acea parte a înțelegerii. Din fericire, Vizio, care a fost probabil impus de lege, afișează acum pe televizoarele sale inteligente informații despre modul în care utilizatorii pot lua o parte dintr-o așezare spionajă, care ar putea ajunge până la 31 $

                 

În 2017, Vizio a încheiat o decontare de 2,2 milioane de dolari cu FTC pentru a spiona utilizatorii. Sa dovedit că televizoarele Smart achiziționate între 2014 și 2017 nu numai că au urmărit ceea ce au privit proprietarii, fără a le informa, ci și-au vândut acele date agenților de publicitate. Acest lucru nu a fost suficient pentru clienții nemulțumiți, totuși, iar în 2018, compania a stabilit un costum de acțiune pentru 17 milioane de dolari.

Acești bani vor fi acum distribuiți unor proprietari Vizio Smart TV, dar nu toate, desigur. După onorariile avocaților, taxele de judecată și alte taxe, cei care fac o plângere ar putea rămâne cu doar 31 de dolari fiecare, potrivit CordCutters. Presupunând că fac chiar și o cerere.

Ei trebuie să facă o cerere înainte de 29 aprilie a acestui an să facă acest lucru. Și numai dacă au cumpărat televizorul inteligent între 1 februarie 2014 și 6 februarie 2017. Dincolo de această dată, Vizio a lansat deja o actualizare de firmware pentru a anula daunele. Ați putea să ignorați decontarea, desigur, dar nu numai că nu veți fi plătit, de asemenea renunțați la dreptul de a da în judecată compania pentru orice altceva în legătură cu acest caz.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here