Un nou calendar chiar mai devreme pentru actualizarea aplicațiilor Google a devenit aparent în această săptămână, deoarece Google urmărește o mai bună securitate și o experiență mobilă generală mai consistentă. Dezvoltatorii au primit mesaje care le-au notificat despre testarea acestei noi caracteristici și că vor fi lansate către utilizatori de pe planetă în viitorul apropiat. Acest serviciu va fi opt-out dacă, din orice motiv, un utilizator ar dori să își păstreze versiunile mai vechi de aplicații la conectare.

                 

Notificarea sugerează că Android Lollipop va fi cea mai veche versiune pentru a obține acest tip de caracteristică de actualizare, pre-încărcare. Mai mult, acest lucru nu se aplică numai aplicațiilor Google. Dezvoltatorii pe care l-am văzut primind notificări despre această actualizare nu au fost dezvoltatori de aplicații Google, ci dezvoltatori de propriile lor aplicații independente (desigur, listate cu Google Play)

Mesajul de la Google sugerează că au identificat că una sau mai multe aplicații pentru dezvoltatori pot fi încărcate în prealabil pe diferite dispozitive și versiuni de sisteme de operare. Ei sugerează că dezvoltatorii verifică că versiunile mai recente ale aplicației lor vor funcționa după cum doriți "cu sau fără un cont Google"

Această modificare, pe care o sugerează în mesaj, se va aplica numai dispozitivelor livrate cu Android Lolipop (API 21) sau versiuni mai noi de sisteme de operare. Este probabil ca Google să se adreseze mai întâi aplicațiilor făcute de producătorii de smartphone-uri, apoi să utilizeze orice alt tip de aplicații care ar putea fi preîncărcate pe un dispozitiv Android.

Merită menționat că acest serviciu nu ar funcționa neapărat pe dispozitive fără Google Play. Asta înseamnă că fiecare dispozitiv Amazon Fire – deși rulează Android, este versiunea Android a lui Amazon și nu este certificată de Google ca atare.

Va fi interesant să vedem dacă acesta este unul din noul val de actualizări de la Google care vizează să-și facă propriile certificate pentru versiunile Android de pe versiunea Android, diferite de cele câteva versiuni ale producătorilor de dispozitive Android și de dezvoltatori care nu sunt Google lumea.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here